Story 4
Esküdt ellenségek: Bűnös szándék IV./8.
2018.01.19 23:15 - 2018.01.20 00:20
Esküdt ellenségek: Bűnös szándék IV./8.
amerikai krimisorozat,2004
0.0 - 0 szavazat
(LAW & ORDER: CRIMINAL INTENT)

Egy mester tolvajt, aki gazdag családok antik ezüstjeinek ellopására specializálódott szerte az országban, végre kézre kerítenek, miután terhes felesége kétségbeesett lépésre szánja el magát egy becsüs fenyegetése miatt.

Rendező: Frank Prinzi

Főszereplők: Vincent D'Onofrio, Kathryn Erbe, Chris Noth, Julianne Nicholson, Jamey Sheridan, Courtney B. Vance, Annabella Sciorra 

Sorozatok: krimi/akció/kaland 
A sorozat tartalma:
A filmsorozat a bűnügyeket szokatlan, egyedi perspektívából mutatja be: a bűnözőkéből. A nézők bepillanthatnak a legveszélyesebb bűnözők gondolataiba és motivációiba. Eközben egy elit bűnüldözési osztag nyomában járhatnak, akik olyan ügyekkel foglalkoznak, melyeket korábban senki nem volt képes megoldani - nyomokat, bizonyítékokat gyűjtenek és megpróbálják kipuhatolni az elkövetők gyenge pontjait. A nyomozások során a feszültség egyre nagyobb lesz, míg végül sikerül csapdába ejteni a bűnözőket. Az Esküdt ellenségek belülről mutatja be az izgalmasabbnál izgalmasabb bűnügyeket.
Viasat History

MŰSORAJÁNLÓ

Műsorblokk: Róma vagy Egyiptom
Titánok küzdelmének lehetünk tanúi, ahogy az ókori Egyiptom és Róma verseng a Viasat History műsorán! Mindkét kor hatott mai világunkra; az egyiptomiak kiemelkedő matematikusok voltak, terület-és térfogatszámítási elveiket ma is használjuk; és a rómaiak nélkül nem lenne ilyen út-és vízvezeték rendszerünk.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.7 - 191 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat