RTL  (RTL Klub)
Észak és Dél - Mennyország és pokol III./5-6.
2018.01.20 12:40 - 14:50
Észak és Dél - Mennyország és pokol III./5-6.
amerikai kalandfilmsorozat,1994
(HEAVEN AND HELL: NORTH AND SOUTH, BOOK III)

Végzetes lépés; Végső leszámolás

5.

Charlie megmenti a törzsfőnök fiát, amikor az amerikai sereg lemészárolja az indián falut. Stanley megdöbben, amikor megtudja, hogy felesége, Isabel sok éven át eltitkolta, hogy ő is tulajdonosa annak a bányának, amely tisztességtelen szerződésekkel lehetetleníti el a város életét, és az ő karrierjét és becsületét is aláássa. George megveszi Isabel részét, és új szerződéseket köt a dolgozókkal. Ezzel azonban magára haragítja a Ku-Klux-Klan tagjait, Coopert is beleértve.

6.

George megtudja, hogy Bent elrabolta Charlie kisfiát. Azonnal a keresésére indul, de Madleine megpróbálja visszatartani. Ashton már majdnem célba ér, amikor férje, Fenway közli vele, hogy belefáradt a hűtlenségeibe. A részeg Charlie-ra egy istállóban találnak rá, akit időközben Bent alaposan megtréfált. Ashton megjelenik Coopernél, remélve, hogy nagyravágyó unokabátyja segítségével megszerezheti magának Madeleine birtokát. A Ku-Klux-Klan arra készül, hogy felrobbantja Madeleine iskoláját, a fűrészmalmot és a házat is, nem kímélve a nőt és a személyzetét sem.

Rendező: Larry Peerce

Főszereplők: James Read, Philip Casnoff, Lesley-Anne Down, Jonathan Frakes, Terri Garber, Robert Wagner, Kyle Chandler, Peter O'Toole, Cathy Lee Crosby, Genie Francis, Mariette Hartley, Billy Dee Williams, Rip Torn, Rhya Kihlstedt, Keith Szarabajka 

Sorozatok: krimi/akció/kaland 

Hallássérültek számára feliratozva!
Digitális platformon eredeti hanggal is!
Direct One TV

MŰSORAJÁNLÓ

Érkezik Az évszázad csalása a Direct One TV-re
Májustól lesz elérhető a Direct One TV csatornán és a Direct Now appban valós eseményeken alapuló Az évszázad csalása, amelyet a többek közt César-díjjal elismert Xavier Giannoli alakított a vászonra, Vincent Lindon főszereplésével.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 197 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: The_Walking_Dead_Daryl_Dixon
4.8 - 16 szavazat