Story 4
Észak és Dél nővérei II./1.
2018.03.24 22:15 - 23:25
Észak és Dél nővérei II./1.
amerikai drámasorozat,2017
0.0 - 0 szavazat
(MERCY STREET)

A kórházban összefognak, hogy megmentsék egyiküket. Egy aktivista, aki korábban rabszolga volt a városba érkezik, amely feszültséget kelt Foster és Mary között. A Green családban teljes a zavar; Emma és Frank románca kivirágzik; Samuel azt tervezi, hogy újra találkozik Aureliaval.

Rendező: Jeremy Webb, Roxann Dawson

Főszereplők: Mary Elizabeth Winstead, Hannah James, McKinley Belcher III, Gary Cole, Josh Radnor, Norbert Leo Butz, Suzanne Bertish 

Sorozatok: dráma/melodráma 
A sorozat tartalma:
Az amerikai drámasorozat, az Észak és Dél nővérei, valós eseményeken alapul. A történet 1862 tavaszán az elfoglalt Alexandriában, Virginiában kezdődik és a Mansion House kórházban megforduló nővérek, orvosok, csempészek, északi katonák, déli lojalisták és rabszolgák életét és kaotikus világát mutatja be a polgárháború csataterén túl. A főszereplő, két fiatal önkéntes nővér, akik a polgárháború ellentétes oldalán állnak; a New England-i abolicionista, megbízható Mary Phinney és a fiatal, naiv déli szépség, a konföderációt támogató Emma Green. Az ő életüket követhetjük közelebbről is nyomon, ahogy példátlan kihívásokkal néznek szembe az Egyesült Államok egyik legviharosabb időszakában.
Viasat Explore

MŰSORAJÁNLÓ

A kínai nagy fal Ash Dykes-szel
Az angol extrém sportoló, Ash Dykes -három világrekord felállítója -számol be legutóbbi kalandjáról, a kínai nagy fal mentén tett hatalmas 21000 kilométeres utazásáról. Miután egyedült átkelt a Góbi-sivatagon, és eligazodott Madagaszkár sűrű dzsungelében.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 197 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: The_Walking_Dead_Daryl_Dixon
4.8 - 17 szavazat