Duna World
2018.03.18 11:30 - 12:50
Falusi lakodalom
magyar filmvígjáték,1933
3.3 - 3 szavazat
A reklámszakma már 1933-ban is virágzott. Rohr, berlini szappangyáros új terméke reklámozásához egy különlegesen vonzó arcot keres. Meg is találja Schmidt fotóriporter egyik felvételén, a baj csak az, hogy Schmidt úrnak fogalma sincs, hol, mikor és kiről készítette a fényképet. Így aztán egyszerre kezd nyomozásba a szépséges hölgy után egy magánnyomozó iroda, és maga az "elkövető", az érthető okokból enyhén szólva "feledékeny" fotós...A filmet Az ellopott szerda címen is ismeri a filmtörténet.

Rendező: Gertler Viktor

Főszereplők: Rózsahegyi Kálmán, Hajdú Eta, a lánya, Rubinstein Erna, a másik lánya, Hajmássy Miklós, berlini szappangyáros, Szőke Szakáll, Gyergyai István, rádióriporter, Pártos Gusztáv, berlini főszerkesztő, Makláry Zoltán, Hajmássy Miklós, S.Z. Sakall, Gyergyai István 

Film: humor/musical 

Hallássérültek számára feliratozva!
További információ?
Falusi lakodalom
Duna TV

MŰSORAJÁNLÓ

Érkezik Az élet dicsérete III. évada
Folytatódik Az élet dicsérete című, James Alfred Wight állatorvos – írói nevén James Herriot – saját tapasztalatait elmesélő, magyarul is népszerű könyvsorozat alapján készült angol filmsorozat. Az életrajzi ihletésű, 1930-40-es években játszódó történetben az ifjú állatorvos új kihívásokkal találja szemben magát, nemcsak a rendelőben, hanem a magánéletében is.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 197 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat