Cool
Fekete Tulipán II./5.
2024.05.08 01:55 - 02:55
Fekete Tulipán II./5.
holland filmsorozat,2016
5.0 - 1 szavazat
(ZWARTE TULP 2; BLACK TULIP 2 - HOU ME VAST)

A szülés után kiderül, hogy Bent felmentették, így azonban Kat hamarosan börtönbe kerül. Samuel megismerkedik Jisannével. Emma először nem örül a dolognak, de aztán belátja, lányának sokat jelent apja közelsége, ezért felajánlja neki, hogy lakjon családjával Sacha régi házában. Leo felajánlja Katnak és Bennek, hogy segít nekik megszökni. Marieke bemutatja családja egy részének új barátját, Nicket. Emma elmondja anyjának, hogy Samuel Jisanne apja. Lynnt nem hagyja béként Martijn szelleme. Joeri attól tart, a feketeruhás nő Jisanne álmaiban Lynn.

Rendező: Shariff Korver

Főszereplők: Linda van Dyck, Anna Drijver, Roeland Fernhout, Carolien Spoor, Benja Bruijning, Puck van Stijn, Pim Lambeau, Abbey Hoes, Renée Fokker, Marcel Musters, Willem Voogd, Gijs Naber, Bobbie Mulder, Nyncke Beekhuyzen, Raymond Thiry, Joy Wielkens, Myranda Jongeling, Nils Verkooijen, Ali Ben Horsting, Huub Stapel, Derek de Lint, Nasrdin Dchar, Hadewych Minis, Suzan Bogaerdt, Mike Nijdam, Reinout Bussemaker, Bart Klever, Johanna Hagen 

Sorozatok: dráma/melodráma 
További információ?
Fekete tulipán sorozat
A sorozat tartalma:
A Vonk és a Kester család konkurens virágkereskedők, akik évek óta háborúban állnak egymással egy szörnyű tragédia miatt, melyben Henk Kester elvesztette öccsét és annak feleségét. A halálukért a Vonk családot teszik felelőssé, akiknek sikerül végre az áhított csoda, életképes fekete tulipánhagymákat előállítani. A gyűlölet és a versengés újabb áldozatokat követel, s hamarosan rájönnek, hogy a fekete tulipánért súlyos áldozatot kell hoznia mindenkinek.
Spektrum

MŰSORAJÁNLÓ

Mesterségek Memoárja - új magyar sorozat a pünkösdi hétvégétől a Spektrumon!
Fedezd fel a hagyományos kézműves mesterségek világát a pünkösdi hétvégén a Spektrumon debütáló saját gyártású produkcióban, a Mesterségek Memoárja című sorozatban. Egry Krisztián rendezésében ez az egyedülálló műsor tiszteleg az évszázados hagyományokkal bíró mesterek előtt, lenyűgöző képi világgal és megrendítő mondanivalóval.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 651 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 200 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 91 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: The_Walking_Dead_Daryl_Dixon
4.8 - 17 szavazat