Cool
Fekete Tulipán II./7.
2024.05.09 23:00 - 23:55
Fekete Tulipán II./7.
holland filmsorozat,2016
5.0 - 1 szavazat
(ZWARTE TULP 2; BLACK TULIP 2 - GEVAARLIJKE VRIENDEN)

Ben felfogad Katnek egy neves ügyvédet, ám ahhoz, hogy fizetni tudja, pénzt kell szereznie. Végül kiássa apja sírjából a fekete tulipán hagymáit, hogy eladja őket. Samuel felajánlja, hogy beáll dolgozni Sacha helyére. Lilian nagy nehezen belemegy, hogy Roberttel közösen üzleteljenek a fekete tulipánnal. Henk bejelenti, hogy hazajön. Joeri egyfolytában Zoey nyomában van, ám a lány látni se akarja. Kat rábízza Luccát egy rabtársára, akiről kiderül, hogy megfojtotta a saját gyerekét. Samuel elmondja Emmának, hogy az apja pénzt adott neki azért, hogy eltűnjön, amikor Emma terhes lett.

Rendező: Shariff Korver

Főszereplők: Linda van Dyck, Anna Drijver, Roeland Fernhout, Carolien Spoor, Benja Bruijning, Puck van Stijn, Pim Lambeau, Abbey Hoes, Renée Fokker, Marcel Musters, Willem Voogd, Gijs Naber, Bobbie Mulder, Nyncke Beekhuyzen, Raymond Thiry, Joy Wielkens, Myranda Jongeling, Nils Verkooijen, Ali Ben Horsting, Huub Stapel, Derek de Lint, Nasrdin Dchar, Hadewych Minis, Suzan Bogaerdt, Mike Nijdam, Reinout Bussemaker, Bart Klever, Johanna Hagen 

Sorozatok: dráma/melodráma 
További információ?
Fekete tulipán sorozat
A sorozat tartalma:
A Vonk és a Kester család konkurens virágkereskedők, akik évek óta háborúban állnak egymással egy szörnyű tragédia miatt, melyben Henk Kester elvesztette öccsét és annak feleségét. A halálukért a Vonk családot teszik felelőssé, akiknek sikerül végre az áhított csoda, életképes fekete tulipánhagymákat előállítani. A gyűlölet és a versengés újabb áldozatokat követel, s hamarosan rájönnek, hogy a fekete tulipánért súlyos áldozatot kell hoznia mindenkinek.
History

MŰSORAJÁNLÓ

Hitler szolgálólányai
Ez a sorozat a Harmadik Birodalomban élő nők szerepét vizsgálja női kortársaik szemüvegén keresztül, akik a német társadalomban minden szempontból aktív szereplők voltak. A második világháború történetében ritkán hallunk a nőknek a náci Németország felemelkedésében és a végrehajtásban betöltött szerepéről. Amennyiben mégis, akkor a Harmadik Birodalom nőit többnyire passzív háztartásbeliként ábrázolják, akiknek meghatározott, másodlagos szerepe volt a náci projektben. A valóság azonban ennél sokkal összetettebb és sötétebb.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 651 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 200 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 91 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: The_Walking_Dead_Daryl_Dixon
4.8 - 17 szavazat