M3 (online)
2024.05.18 12:15 - 14:20
Fekete-sárga panoptikum
magyar tévéjáték,1963
Szatirikus musor Jaroslav Hašek muveibol, mely a cseh nép történeti tapasztalatait suríti jelenetekbe, leleplezi a háborút, a császárság korhadt rendszerét és általában az emberi ostobaságot. A ma már panoptikumi alakok közül nem egy korának legismertebb típusa volt. Például a reformer báró, aki éppúgy "újítja meg" birtokának dolgait, mint amilyen "nagyszeruek" haditervei, de az egykori prágai rendorség munkájáról szóló jelenetek is huen tükrözik az akkori társadalmat, és egyben megismertetnek bennünket a remek humoristával és nagyszeru típusalkotó muvésszel.

Rendezte: Zsurzs Éva

Főszereplők: Ladányi Ferenc, Papp János, Balázs István, Basilides Zoltán, Básti Lajos, Gellért Lajos, Kéry Gyula, Csákányi László, Rajz János, Ungváry László, Galgóczy Imre, Markos József, Márkus László, Horkai János, fej nélküli szellem, Pándy Lajos, Petrik József, a diák, Egri László, a daktiloszkópus, Gál Sándor, Inke László, Kovács Károly, Siménfalvy Sándor, a delejtan professzor, Zsudi József, Horváth Gyula, Kálmán György, Máthé Erzsi, a fohadnagy úr szeretoje, Szendro József, Kati férje 

Viasat History

MŰSORAJÁNLÓ

A nácik titkos tudományai
Amikor a II. világháború végén összeomlott a náci birodalom, napfényre kerültek a harmadik birodalom legsötétebb titkai, ez a sorozat újszerűen mutatja be a gonosz történetet, a biológiai kísérletektől a mérnöki csúcsteljesítményekig.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 651 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 200 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 91 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: The_Walking_Dead_Daryl_Dixon
4.8 - 17 szavazat