Filmbox
PREMIER
Fogd a kezem I./1.
2024.05.06 19:05 - 20:00
Fogd a kezem I./1.
török tévéfilmsorozat,2018
4.4 - 24 szavazat
(HOLD MY HAND S1 EP.1)

Azra és Cenk élete egy apró véletlen folytán keresztezi egymást, de pont ez a véletlen lesz az első szikra, amely összeköti az életüket.

Rendezte: Akyoldaş Mücahit

Főszereplők: Boz Alina, Navruz Alp, Soysert Dolunay 

Film: dráma/melodráma 
További információ?
Fogd a kezem sorozat
Inkább máskor?
05.11 11:20 Filmbox
A sorozat tartalma:
Azra (Alina Boz) és Cenk (Alp Navruz) története két azonos világból érkező, hasonló anyagi háttérrel rendelkező ember találkozása, akik most ismerkednek a nagybetűs élettel. Minden egy Egyesült Állomokból hazafele, vagyis Isztambulba tartó repülőn kezdődik és csomagjaik összekeveredésének köszönhetően a gép landolását követően is folytatódik. Azra egy gasztroiskola elvégzése után tér vissza szülőhazájába, hogy étteremtulajdonos édesapjának segítsen, azonban egy gázrobbanást követően váratlanul elveszti apját, akinek felhalmozott adósságai miatt az utcára kerül autista öccsével, Merttel együtt. A helyzetet tovább nehezíti, hogy Mert eltűnik. A történet másik szálán a szintén jómódú Cenk áll, aki azután tér vissza Törökországba, hogy kirúgták az egyetemről. A családi vállalkozásukat, amelynek ő a várományosa, nagymamája, Mrs. Feride vezeti, aki miután megtudja, hogy unokája nem fejezte be az egyetemet, jobbnak látja, ha a fiút végigvezeti azon a bizonyos szamárlétrán. Így kerül Cenk a konyhára, ahol útjaik Azrával ismét keresztezik egymást, hiszen Mrs. Feride a lányt szintén alkalmazza apja halála után. Cenkkel együtt indulnak Mert keresésére...
Egyéb epizódok
HBO Max

MŰSORAJÁNLÓ

Az HBO MAX májusi filmajánlói
Májusban érkezik a platformra Stalone szuperhős filmje, a Szamaritánus, de látható lesz a thaiföldi barlangba rekedt gyerekcsapat kimentéséről szóló A tizenhármak c. film is.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 200 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: The_Walking_Dead_Daryl_Dixon
4.8 - 17 szavazat