Life TV
2017.11.19 21:00 - 22:00
Fogdokisztorik
angol dokumentumfilm,2014
(THE DENTISTS)

Kitől félünk a legjobban? Nem tévedünk nagyot, ha a fogorvosokra tippelünk - legtöbb embertársunknak komoly megpróbáltatást jelent, ha a fogakra szakosodott orvoshoz kell mennie vizsgálatra vagy kezelésre. Most mindenki esélyt kap, hogy felülkerekedjen a félelmén és velünk tartson a manchesteri Fogászati Klinika színfalai mögé, és megismerje Anglia fogsorainak megdöbbentő állapotát és azokat az "rémisztő" embereket, akik valójában csak tökéletes mosolyhoz szeretnének segíteni bennünket.

A kórházban dolgozó fogorvosok egy átlagos héten a fogászati problémák széles skálájával találkoznak: vészhelyzetes törött fogaktól kezdve arcrekonstrukciós plasztikai műtétekig mindenre fel vannak készülve. Dr. Kirsty Woodmason szokásos zsúfolt délutáni rendelése során például arra kényszerül, hogy egy kisfiúnak altatásban húzza ki rossz fogait, olyan sok van neki. A 25 éves Danielle egész életében elhanyagolta a megfelelő szájápolást, és a fogorvosoktól is retteg, úgyhogy őt is nyugtatók hatása alatt kell kezelnie orvosának, hogy esküvőjére szép legyen a mosolya - igaz, már csak protézissel. Megismerjük James történetét, akinek soha nem fejlődtek ki végleges fogai és emiatt mosolyogni sem mert eddig. Neki implantátumok beültetése jelent segítséget, hogy visszanyerje önbizalmát. 

Tudomány: gyógyítás/pszichológia/fiziológia 
Spíler1 TV

MŰSORAJÁNLÓ

Indul a Spíler TV új sport talk-showja
Február 26-án, hétfő este indul a Spíler TV új szórakoztató sport talk-showja, a Spíler Stadion Gelencsér Tímea és Bognár Domokos műsorvezetésével.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.7 - 191 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat