HBO 3
Fülledt utcák 4.
2017.10.20 01:00 - 02:00
Fülledt utcák 4.
amerikai drámasorozat,2017
0.0 - 0 szavazat
(THE DEUCE EP. 04 - I SEE MONEY)

Rudy egy visszautasíthatatlan ajánlatot tesz Vincent Martino előtt. Tommy Longo erőszakos taktikát alkalmaz, hogy visszanyerje a hatalmat Bobby boldogtalan építőmunkásai felett. Candy nem kívánt figyelmet kap, Paul pedig megkérdőjelezi a helyét a Hi-Hat-ban. Frankie eközben megüti a főnyereményt. Darlene egy ajándékot kap Abbytól. Chris Alston keresztülnéz Sandrán, semmibe veszi a nőt. A rendőri razzia után Vincent találkozik egy vietnami háborús veteránnal, Black Frankie-vel.

Rendezte: Alex Hall

Főszereplők: James Franco, Maggie Gyllenhaal, Gary Carr, Margarita Levieva, Lawrence Gilliard Jr. 

Sorozatok: dráma/melodráma 
További információ?
Fülledt utcák sorozat
A sorozat tartalma:
A James Franco kettős alakításával fémjelzett HBO-sorozat a New York-i pornókultúra születését és felemelkedését mutatja be az 1970-es évek elejétől a nyolcvanas évek közepéig. Feltárja a szexualitással való kereskedést attól a pillanattól kezdve, ahogy megszületik a sok milliárd dolláros iparág, mely mára az amerikai kultúra szerves része. A kurvák, stricik, rendőrök és az éjszakai élet más figuráinak életén keresztül feltárul a szex, bűnözés és erőszak világa, amely összefonódott a maffiával.
BBC Earth

MŰSORAJÁNLÓ

A rák feldolgozása Hannah Fry-jal
Amikor a matematikust és műsorkészítőt, Hannah Fry-t méhnyakrákkal diagnosztizálják, oly módon veszi fel a harcot ellene, amit a legjobban ismer: dokumentumfilmet készít. Hannah a rákkezeléséről szóló nyers és személyes anyagokat kombinálja jól ismert intelligenciájával és kíváncsiságával, így ez a dokumentumfilm minden korábbitól eltér.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.7 - 191 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat