Sorozat Klub
Gran Hotel III./8.
2024.05.17 03:45 - 05:20
Gran Hotel III./8.
spanyol filmsorozat,2011
5.0 - 1 szavazat
(GRAN HOTEL III)

24/8.

Maite, Julio és Alícia a titokzatos üzenet nyomába erednek, s a megfejtés egy név: Adrián Vera Celande. Ayala utánanéz a titokzatos idegennek, kiderül, hogy a férfit egy 12 éve elkövetett gyilkosságért kőrözik, a feleségét ölte meg bestiális kegyetlenséggel. Maite, Julio, Alícia és Ayala próbál összefüggést találni a szállodai merénylet, az Ezéquiellel történtek és Diego között, de ő tagadja, hogy hallotta volna valaha ezt a nevet. Ayala csapdát állít neki. Andrés békülni szeretne Camilával, de a lány hajthatatlan. Alfredo rájön, hogy a szálloda egyik vendége a király szeretője. Azt gondolja, hogy a király is hamarosan megjelenik náluk, és bízik benne, hogy visszakaphatja tőle a nemesi címét. Grau atya jótékonysági hangversenyt akar a szállodában szervezni, de Diego nem egyezik bele, csupán akkor, mikor ő is értesül a király várható látogatásáról. Javier nem elégedett a házasélettel, de mivel válás esetén nem kapják meg a hozományt, Teresa megfenyegeti a fiát, hogy viselkedjen jól. Váratlanul a királyné is megjelenik a szállodában, de Alfredo szerencsére gyorsan a király segítségére siet. Cserébe a király hajlandó vele a nemesi címéről beszélgetni. Camila elmegy a szállodából.

Rendezte: David Pinillos

Főszereplők: Adriana Ozores, Amaia Salamanca, Yon González, Eloy Azorín, Fele Martinez, Megan Montaner, Pep Anton Muňoz, Pedro Alonso, Luz Valdenebro, Llorenc González, Marta Larralde, Antonio Reyes, Concha Velasco, Lluís Homar, Roger Coma, Iván Morales 

Sorozatok: dráma/melodráma 
További információ?
A Grand Hotel sorozat
Inkább máskor?
05.16 18:55 Sorozat Klub
05.17 10:25 Sorozat Klub
A sorozat tartalma:
Julio Olmedo a vidék közepén álló Grand Hotelbe érkezik, hogy nővére eltűnése ügyében nyomozzon. Állást kap pincérként, és találkozik a tulajdonos vagyonos lányával.
Egyéb epizódok
RTL  (RTL Klub)

MŰSORAJÁNLÓ

Végleg búcsúzik A Drága örökösök - A visszatérés
A közönségkedvenc Szappanos család egy végső búcsúra visszatér az RTL-re és ahogy tőlük megszokhattuk, nyomozásból, komikus helyzetekből és szerelemből sem lesz hiány. A népszerű sorozat befejező évada május 21-től lesz látható az RTL műsorán.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 200 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: The_Walking_Dead_Daryl_Dixon
4.8 - 17 szavazat