Viasat 6
Grimm VI./7.
2018.04.23 12:05 - 13:00
Grimm VI./7.
amerikai misztikus sorozat,2017
0.0 - 0 szavazat
(GRIMM 607 - BLIND LOVE)

Rosalee meglepi Monroe-t egy születésnapi kiruccanással, ahova a csapat többi tagja is hivatalos. A szállodában a hotel egyik munkatársa, az apja miatt bosszút akar állni Nick-en. Eve-t egy ismerős sötét erő keresi meg. Renard százados pedig a hétvégét Diana-val tölti. 

Sorozatok: sci-fi/horror/fantasy 
További információ?
Grimm sorozat
A sorozat tartalma:
A misztikus sorozat a Grimm-testvérek klasszikus meséinek adaptációja, amely a történetek sötétebb oldalát mutatja meg a néző számára, horror-köntösbe bújtatva. A sorozat főszereplője, Nick Burkhardt gyilkossági nyomozó,aki számára rövidesen világossá válik, hogy ő a híres-nevezetes meseírók leszármazottja, ezért elhatározza, hogy ettől a perctől kezdve annak szenteli az életét és a hivatását, hogy természetfeletti lényekre vadászik...
Spektrum

MŰSORAJÁNLÓ

Egy hét a holnapért a Spektrumon
Magyarországon 1990 óta április 22. a Föld napja, de maga a világnap már több mint 50 éve létezik. A világnap apropójából a Spektrum április 22-től kezdődően egész héten kiemelt figyelmet szentel az olyan műsoroknak, melyek a természet védelmét helyezik középpontba. Az adások körbejárják az emberi tevékenység környezetre gyakorolt hatását: lesz szó környezeti katasztrófákról, járványokról, a jelenlegi életmód fenntarthatóságáról, de a klímakatasztrófát segítő tudományos álláspontokról is többet tudhat meg a néző.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 186 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat