Cool
Gyilkos elmék VIII./24.
2017.12.18 22:00 - 23:00
Gyilkos elmék VIII./24.
amerikai-kanadai krimisorozat,2013
4.2 - 106 szavazat
(CRIMINAL MINDS 8)

A Replikátor

A Replikátor New Yorkban van, és elkapja Erin Strausst. Közben kiderül, hogy a sorozatgyilkos Garcia lakásán is járt, és az otthoni gépéről blokkolta a csapat teljes hozzáférését az adatbázishoz. Hotchner és Rossi titokban néhány megoldott bűneset dokumentumába nem létező adatokat írt be azzal a szándékkal, hogy leper csalják a Replikátort, aki nagy valószínűséggel belső ember. A terv azonban nem egészen úgy alakul, ahogy elképzelték, és a csapatból többen is életveszélybe kerülnek.

Főszereplők: Thomas Gibson, Joe Mantegna, Shemar Moore, Kirsten Vangsness, Matthew Gray Gubler, A.J. Cook, Jeanne Tripplehorn, Paget Brewster 

Sorozatok: krimi/akció/kaland 
További információ?
Gyilkos elmék sorozat
A sorozat tartalma:
A Criminal Minds az FBI egyik elitegységének az életét mutatja be. A maroknyi csapat célja, hogy Amerika legelvetemültebb bűnözőinek gondolkodásmódját feltérképezze, és ezzel megelőzze a további bűncselekményeket. Felkeresik a tett helyét, a célszemély személyes terét, otthonát vagy a munkahelyét, hogy a lehető legjobban azonosulhassanak vele. A Criminal Minds története az FBI egyik különleges részlegéről szól. A csoport feladata nem kevesebb, mint az ország bűnöző állományát, valamint a bűnözésre hajlamos személyeket analizálni, a különösen veszélyeseket kiszűrni és megállítani, mielőtt újra lecsaphatna.
Az évad tartalma:
Emily távozása alaposan megviseli a csapatot, ám nem sokáig kell várniuk az új munkatársra. Alex Blake hosszú évek óta vágyott arra, hogy Hotchner csapatába kerüljön, és mindent meg is tett érte. Most végre esélyt kap arra, hogy bizonyítson, az öröme azonban nem teljes. Az osztály vezetője, Strauss ugyanis korábban alaposan lejáratta, és bár Strauss bocsánatot kér tőle, kettőjük múltja beárnyékolja a csapat jövőjét is.
National Geographic

MŰSORAJÁNLÓ

NASA-találmányok - új NATGEO sorozat
A világ legnagyobb űrügynökségének kapui most feltárulnak, és olyan modern laboratóriumokba kapunk bepillantást, melyek működésével és eredményeivel kapcsolatban eddig csak a sci-fi filmekre hagyatkozhattunk. Április 18-án egy új műsor indul a National Geographicon, amely az űrkutatással foglalkozik, „NASA-találmányok”.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.7 - 191 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat