Cool
Gyilkos elmék X./3.
2018.01.27 02:00 - 03:00
Gyilkos elmék X./3.
amerikai-kanadai krimisorozat,2013-2014
4.2 - 105 szavazat
(CRIMINAL MINDS 10)

1000 nap fénye

Egy Pittsburgh-ből Phoenixbe tartó utasszállító gépnek megszakad minden kapcsolata a földi irányítással, majd lezuhan. A tragédiában 151 ember veszíti életét. A csapat első lépésben igyekszik megállapítani, hogy baleset történt-e vagy terrorcselekmény. Kate-et, a csapat új tagját különösen megrázza az eset, mivel nővére és sógora a szeptember 11-i terrorakció során haltak meg. Kate azóta egyedül neveli árván maradt unokahúgát.

Főszereplők: Thomas Gibson, Joe Mantegna, Shemar Moore, Kirsten Vangsness, Matthew Gray Gubler, A.J. Cook, Jennifer Love Hewitt, Gary Sinise 

Sorozatok: krimi/akció/kaland 
További információ?
Gyilkos elmék sorozat
Inkább máskor?
05.11 00:15 RTL (HD) (RTL Klub)
A sorozat tartalma:
A Criminal Minds az FBI egyik elitegységének az életét mutatja be. A maroknyi csapat célja, hogy Amerika legelvetemültebb bűnözőinek gondolkodásmódját feltérképezze, és ezzel megelőzze a további bűncselekményeket. Felkeresik a tett helyét, a célszemély személyes terét, otthonát vagy a munkahelyét, hogy a lehető legjobban azonosulhassanak vele. A Criminal Minds története az FBI egyik különleges részlegéről szól. A csoport feladata nem kevesebb, mint az ország bűnöző állományát, valamint a bűnözésre hajlamos személyeket analizálni, a különösen veszélyeseket kiszűrni és megállítani, mielőtt újra lecsaphatna.
Egyéb epizódok
SkyShowtime kiemelt

MŰSORAJÁNLÓ

Történelmi pszichodráma-minisorozat indul március 8-án
Ebben a kosztümös történelmi pszichodrámában Julianne Moore alakítja a kezdetben szerény, ám igencsak ambiciózus Mary Villiers szerepét, aki másodszülött fiát, George-ot (Nicholas Galitzine) arra nevelte, hogy elcsábítsa I. Jakab királyt (Tony Curran), és teljhatalmú királyi szeretőjévé váljon.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.7 - 187 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat