Cool
Gyilkos hajsza III./13.
2018.03.24 01:00 - 02:00
Gyilkos hajsza III./13.
amerikai thrillersorozat,2015
0.0 - 0 szavazat
(THE FOLLOWING 3)

Halálos alku

Patt helyzet áll fenn a Theo Noble ügyben. Míg Ryan a sorozatgyilkos húgát, előbbi Mike Westont tartja fogságban. A két fél cserében állapodik meg. Ám az egész akcióról az FBI nem tudhat, mert az Mike életébe kerülhet.

Főszereplők: Kevin Bacon, Jessica Stroup, Shawn Ashmore, James Purefoy, Sam Underwood, Zuleikha Robinson, Valerie Cruz, Felix Solis, Monique Gabriela Curnen, Michael Ealy 

Sorozatok: krimi/akció/kaland 
További információ?
Gyilkos hajsza sorozat
A sorozat tartalma:
Ryan Hardy, volt FBI-ügynök (Kevin Bacon) kétségbeesetten próbálja elkapni az elítélt sorozatgyilkost, Joe Carrollt (James Purefoy), miután megszökött a börtönből. Hardy hamarosan rádöbben, hogy a karizmatikus Carroll maga köré gyűjtött egy csapat elkötelezett rajongót, akikből fanatikus, gyilkos szektát alakított.
Az évad tartalma:
Joe Carroll, a sorozatgyilkos börtönbe kerül. A halálsoron várja a harminc napon belül esedékes kivégzését. Követői azonban nem tétlenkednek. Mark, akinek a családjával az FBI maradéktalanul végzett, bosszút esküszik, és Carroll nyomdokában folytatja a gyilkosságokat.

Epic Drama

MŰSORAJÁNLÓ

Archie - Cary Grant élete
Bristol 1911: miután apja elmondta az ifjú Archie Leachnek, hogy meghalt az anyja, Archie egy akrobata csoportban lel új „családra". Miután New Yorkba utazott velük bohózat előadására, Archie Hollywoodba indul, ahol megnyerő külsejével új nevet szerez, ő lesz Cary Grant - és minden jól megy egészen addig, amíg az apja váratlanul fel nem hívja...  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 197 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat