Cool
Gyilkos hajsza III./5.
2018.01.27 01:00 - 02:00
Gyilkos hajsza III./5.
amerikai thrillersorozat,2015
0.0 - 0 szavazat
(THE FOLLOWING 3)

Száműzöttek

Megkezdődik Dr. Strauss pere. A férfit több bűncselekmény miatt helyezték vád alá. Ryanék koronatanúját pedig a vallomása előtt meggyilkolják. Az FBI sejti, hogy az eset mögött ismételten Strauss áll, és hogy a férfi kapcsolatban áll a két bérgyilkossal, Daisyvel és Kyle-lal. Ryan szerint Strauss a börtönből adta ki a parancsait.

Főszereplők: Kevin Bacon, Jessica Stroup, Shawn Ashmore, James Purefoy, Zuleikha Robinson, Valerie Cruz, Sam Underwood, Felix Solis, Monique Gabriela Curnen, Michael Ealy 

Sorozatok: krimi/akció/kaland 
További információ?
Gyilkos hajsza sorozat
A sorozat tartalma:
Ryan Hardy, volt FBI-ügynök (Kevin Bacon) kétségbeesetten próbálja elkapni az elítélt sorozatgyilkost, Joe Carrollt (James Purefoy), miután megszökött a börtönből. Hardy hamarosan rádöbben, hogy a karizmatikus Carroll maga köré gyűjtött egy csapat elkötelezett rajongót, akikből fanatikus, gyilkos szektát alakított.
Az évad tartalma:
Joe Carroll, a sorozatgyilkos börtönbe kerül. A halálsoron várja a harminc napon belül esedékes kivégzését. Követői azonban nem tétlenkednek. Mark, akinek a családjával az FBI maradéktalanul végzett, bosszút esküszik, és Carroll nyomdokában folytatja a gyilkosságokat.

Love Nature (HD / 4K)

MŰSORAJÁNLÓ

A Föld evolúciója
A Föld evolúciója sorozattal egy globális expedícióra indulhat, melynek során felfedezheti, hogy az állatok milyen rendkívül gyorsan tartanak lépést a bolygó változásaival. Találkozhatunk a változás frontvonalában álló tudósokkal, filmesekkel és helyi közösségekkel.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 197 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat