Filmbox Extra HD
Hannibal ébredése
2017.10.21 01:05 - 03:05
Hannibal ébredése
amerikai-angol-francia horror, 2006
0.0 - 0 szavazat
(HANNIBAL RISING (BEHIND THE MASK))

A történet Kelet-Európában veszi kezdetét, a II. világháború vérgőzös végnapjaiban. Sokak számára a harcok már nem nemzetek közötti konfliktusról szólnak, hanem a puszta túlélésről, méghozzá bármi áron. A fiatal Hannibal szüleit a szeme láttára gyilkolják meg, így mostantól neki kell vigyáznia szeretett húgára. A későbbiekben a fiú olyan szörnyű kegyetlenkedésekkel szembesül, melyek fényében még szülei erőszakos halála is elhalványul. Bármilyen támogatás híján, egyedül kénytelen élni abban a szovjet árvaházban, mely régebben családjának adott otthont. Később Párizsba menekül, csak hogy megtudja, ott élő a nagybátya meghalt, ám a gyönyörű és titokzatos japán özvegye szívesen látja őt. Azonban még a nő gondoskodása sem tudja elűzni rémálmait és a mindennapjait megfertőző bánatát. Különleges érzéke van a tudományokhoz, ezért felvételt nyer az orvosi egyetemre, ahol megszerzi azt a tudást és azokat az eszközöket, melyek segítségével bosszút állhat a háborús bűnösökön, akik megfertőzték életét. Könyörtelen bosszúhadjárata kielégíthetetlen vérszomjat hív benne életre, s megszületik Hannibal Lecter, korunk legvérengzőbb sorozatgyilkosa.

Rendezte: Peter Webber

Főszereplők: Brian Caspe, Charles Maquignon, Dominic West, Dominique Bettenfeld, Gaspard Ulliel, Jan Nemejovský, Jan Unger, Jaroslav Vízner, Kevin McKidd, Ladislav Hampl, Li Gong, Marek Vašut, Pavel Bezdek, Petra Lustigová, Radek Bruna, Rhys Ifans, Václav Chalupa, Vladimír Kulhavý 

Film: sci-fi/horror/fantasy 
Epic Drama

MŰSORAJÁNLÓ

Murdoch rejtélyei XVII. évad
A 17. évad elején William Murdoch és Julia Ogden titokzatos fogvatartójuk tényleges szándékainak kiderítésében versenyez, hogy megszökhessenek és folytathassák életüket Torontóban. Crabtree és Effie családi nyugalmát a Crabtree múltjából fakadó sürgős küldetés zavarja meg.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.7 - 187 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat