Cool
Harry Potter és a Halál ereklyéi II. rész
2018.03.18 17:25 - 19:50
Harry Potter és a Halál ereklyéi II. rész
amerikai-angol kalandfilm,2011
(HARRY POTTER AND THE DEATHLY HALLOWS - PART 2)

Harry , Ron és Hermione immár nem kerülheti el a végső összecsapást. Mindannyian tudják, hogy ez az utolsó felvonás. A három jó barát visszatér a Roxfortba, hogy felkutassák és elpusztítsák az utolsó horcruxot. Voldemort , aki egyre erősebb, uralma alá vonta a Mágiaügyi Minisztériumot és már Roxfort fölött is egyre nagyobb hatalma van, tudomást szerez a tervükről. A tét hatalmas, így nem is csoda, hogy mindent bevet a siker érdekében. Megkezdődik Roxfort ostroma - és már soha többé, semmi nem lesz ugyanolyan, mint volt.

Rendező: David Yates

Főszereplők: Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson, Robbie Coltrane, Ralph Fiennes, Alan Rickman, Maggie Smith, Helena Bonham Carter, Bonnie Wright, Michael Gambon, Matthew Lewis, Evanna Lynch, David Thewlis, Tom Felton, Jason Isaacs, Helen McCrory, John Hurt, Rhys Ifans 

Film: krimi/akció/kaland 
Viasat History

MŰSORAJÁNLÓ

Mítoszok: Az emberiség legnagyobb mítoszai III.
Már évezredek óta rabul ejtenek minket a legnagyobb mítoszok; megmagyarázhatatlan jelenségek, rejtélyes helyek, szupererővel bíró emberek -lehetséges, hogy a legendák többek szimpla fikciónál? A világ különböző tájain élő kutatók korunk legnagyobb rejtélyeit igyekeznek megoldani. A sorozat minden epizódjában a tudósok ősi sírokat tárnak fel, leleteket vizsgálnak meg, és a legendák eredetét kutató expedíciókra indulnak.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.7 - 191 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat