HBO
Hatalmas kis hazugságok 5.
2018.01.16 20:55 - 21:45
Hatalmas kis hazugságok 5.
amerikai drámasorozat,2017
0.0 - 0 szavazat
(BIG LITTLE LIES EP. 05 - ONCE BITTEN)

Madeline kedvező híreket kap az előadásról a rendezőtől, Joseph Bachmantól, azonban nyugtalanítja, hogy a férfi újabban hűvösen viselkedik. Nippal igazgató és Ms. Barnes megosztja a Ziggy-vel és Amabellával kapcsolatos végső döntésüket Jane-nel. Eközben Celeste egyedül találkozik a terapeutával, Dr. Amanda Reismannal, aki az ülésen megpróbál a mélyére hatolni Celeste legfőbb problémájának, kielemezni a Perryhez fűződő, aggasztó párkapcsolatát.

Rendezte: Jean-Marc Vallée

Főszereplők: Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley, Alexander Skarsgård, Laura Dern 

Sorozatok: dráma/melodráma 
További információ?
Hatalmas kis hazugságok sorozat
A sorozat tartalma:
Az HBO új saját gyártású, erotikával, hazugságokkal és titkokkal teli sorozata három középosztálybeli anyuka történetét meséli el. A közös bennük, hogy mindenük megvan, mit egy nő kívánhat, és a gyerekeik most mennek iskolába. A látszólag tökéletes életük azonban sötét titkokat rejteget. A sorozat a nálunk sem ismeretlen Liane Moriarty bestseller regényéből készült, és valóságos sztárparádét vonultat fel, a főszerepeket Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley és Alexander Skarsgard alakítja.
History

MŰSORAJÁNLÓ

Rejtélykeresés Dan Aykroyddal
Tudta, hogy a második világháború idején Roosevelt egy szigorúan titkos támadást intézett Japán ellen – egy denevérsereggel? Vagy, hogy egyszerre három ember is életét vesztette egy lezuhanó uszkár miatt? Hallott már arról a Mexikó partjai mellett fekvő szigetről, melyet megcsonkított babák ezrei népesítenek be? És azokról a börtönökről, ahol a fogvatartottak néha új kecskeherével ébrednek? Ha még nem, akkor készüljön fel a hihetetlenre Dan Aykroyddal!  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 197 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat