RTL KETTŐ
Hazug csajok társasága VII./2.
2017.10.21 04:00 - 05:00
Hazug csajok társasága VII./2.
amerikai filmsorozat,2017
0.0 - 0 szavazat
(PRETTY LITTLE LIARS 7)

Őrültek háza

Mary Drake hazaviszi Hannát, de a hazug csajok mégis azt gyanítják, hogy ő volt az, aki egész végig játszadozott velük, mert bosszút akart állni a lánya haláláért. Azonban aggódni kezdenek amiatt, hogy mi történik Alivel a Welby-ben, mert Elliott utasítására nem látogathatja senki, a családtagokat kivéve.

Főszereplők: Shay Mitchell, Ashley Benson, Troian Bellisario, Lucy Hale, Sasha Pieterse, Janel Parrish, Andrea Parker, Ian Harding 

Sorozatok: dráma/melodráma 
További információ?
Hazug csajok társasága sorozat
A sorozat tartalma:
Öt barátnő, Emily, Hanna, Spencer, Aria és Alison együtt nőttek fel. Alison egy estén rejtélyes módon eltűnik. Egy évvel később a lányok üzeneteket kezdenek kapni, amelyek feladója egy titokzatos "A", aki azzal fenyegeti őket, hogy minden eddig rejtegetett titkukra fényt derít. A lányok szövetkeznek a rejtélyes személy ellen, miközben azt is próbálják megtudni, mi is történt Alisonnal.
Netflix Original

MŰSORAJÁNLÓ

Tovább kavarognak a titkok és a szenvedélyek a Bridgerton új évadában
A Bridgerton család nyolc szorosan összetartó testvére ismét visszatér, hogy szerelmet és boldogságot keressen London felső tízezerének társaságában a sorozat harmadik évadában, amely Jess Brownell vezetésével érkezik a Shondaland stúdiótól. Az új évadban Penelope Featherington (Nicola Coughlan) végre lezárja régi, meg nem valósult szerelmét Colin Bridgerton (Luke Newton) iránt, miután meghallotta, hogy Colin milyen lekicsinylően nyilatkozott róla az előző évadban.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 197 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat