Viasat 2
Heartland IV./3.
2024.05.06 12:15 - 13:20
Heartland IV./3.
kanadai drámasorozat,2010
5.0 - 3 szavazat
(HEARTLAND 403 - ROAD CURVES)

Mrs. Bell balesetet szenved egy gyorshajtó autós miatt, így a pónija Heartlandbe kerül, hogy Ty ápolhassa. Az öreg hölgy egyik látogatása alkalmával véletlenül meghallja, hogy a fiúnak nincs elég pénze tandíjra az állatorvosi egyetemen. Chase Powers addig provokálja Amyt, amíg rá nem veszi, hogy együtt szerepeljenek a lovak viselkedését demonstráló bemutatón, holott merőben más módszereket alkalmaznak. A rámenős Chase megcsókolja Amyt? Lou egyre csak kerüli a Peterrel való telefonbeszélgetést, mert nem tudja, hogy közölje: nem szeretne visszaköltözni Dubai-ba. Lisa félreérti a helyzetet, és felajánlja, hogy megvásárolja az üdülőt, így Lounak nem kell majd aggódnia és maradnia a helyreállítás miatt.

Főszereplők: Amber Marshall,Michelle Morgan,Graham Wardle 

Sorozatok: dráma/melodráma 
További információ?
Heartland sorozat
A sorozat tartalma:
A sorozat két testvér, Amy és Lou Flemming, valamint nagyapjuk életét mutatja be, amelyet lovas birtokukon, tehéntenyésztők között töltik. A lányok anyjukat egy autóbalesetben vesztették el, de a tragédia nem törte végleg össze őket - ehelyett megvalósítják édesanyjuk álmát: a rosszul tartott és bántalmazott lovak gyógyításának szentelik életüket.
Egyéb epizódok
Spektrum Home

MŰSORAJÁNLÓ

Saját gyártású sorozat új évada indul a pünkösdi hétvégén a Spektrum Home-on!
A pünkösdi hétvégén a Spektrum Home csatornán debütál az Álomkertek harmadik évada. Ez az évad elkalauzolja a nézőket Magyarország rejtett ékszerdoboz-kerteibe. Sütő Enikő és Szomoru Miklós műsorvezetésével a nézők különleges, lélegzetelállító kerteket fedezhetnek fel.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 651 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 200 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 91 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: The_Walking_Dead_Daryl_Dixon
4.8 - 17 szavazat