Duna World
Ida regénye 1.
2017.12.25 21:35 - 22:45
Ida regénye 1.
magyar tévéfilmsorozat,1986
2/1.

Romantikus szerelmi történet a múlt századból. Ó Péter dúsgazdag kereskedő hirdetés útján adja férjhez lányát, Idát, a szegény, de tisztességes újságíró-festőhöz, Balogh Csabához. Mindkét fiatalnak oka van erre a lépésre, Csaba családja anyagi nehézségekkel küszködik, Idától apja szeretne megszabadulni, hogy kicsapongó, nagyvilági életmódjában ne zavarja a kolostorban nevelkedett, tisztességes lány jelenléte. Ida így választhat a kolostor és a házasság között. Szóbeli megállapodásuk értelmében csak addig maradnak együtt, amíg a fiú vissza nem tudja fizetni a kölcsönnek tekintett hozomány-előleget, illetve az atyai kikötések értelmében a lány szabadon rendelkezhet a hozomány teljes összegével. A külvilág számára házasok ugyan, de négyszemközt idegenként viselkednek. A kényszerházasság azonban egyre kevésbé esik nehezükre, egyre jobban érdeklődnek egymás iránt, de ezt az eredeti megállapodáshoz ragaszkodva nem mutatják ki, nem őszinték egymáshoz, ami a későbbiekben sok félreértést okoz. Csaba képeinek eladásából rendezi Idával szembeni tartozását, tisztázzák a sok félreértést és boldogan egymásra találnak.

Rendezte: Félix László

Főszereplők: Borbás Gabi, Csíkos Gábor, Deák B. Ferenc, Farkas Antal, Gór Nagy Mária, Győry Franciska, Hegedüs Erzsébet, Károlyi Irén, Káry Gyula, Konrád Antal, Laczkovich Géza, Máday György, Makay Sándor, Marsek Gabi, Nagy Attila, Nagy István, Oszter Sándor, Pap Éva, Rajz János, Simon György, Simor Erzsi, Szersén Gyula, Temessy Hédi, Tóth Imre, Tóth Judit, Végvári Tamás 

Sorozatok: dráma/melodráma 

Hallássérültek számára feliratozva!
Duna TV

MŰSORAJÁNLÓ

Vak rendőrnő kezd nyomozásba a Dunán
Vadonatúj olasz bűnügyi sorozattal jelentkezik a Duna április 15-én 22:55-től. A nemzetközi sikereket elért Blanca hétfőnként várja a nézőket. A fiatal, vak lányról szóló sorozatban a világhírű tenor, Andrea Bocelli szakértőként működött közre.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 197 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat