Mozi+
James Bond: Soha ne mondd, hogy soha
2017.12.09 14:15 - 17:10
James Bond: Soha ne mondd, hogy soha
angol-amerikai akciófilm,1983
5.0 - 1 szavazat
(NEVER SAY NEVER AGAIN)

A Blofeld (Max von Sydow) által vezetett KTZSM bűnszervezet, aminek a profilja a "kémelhárítás, terrorizmus, zsarolás és a megtorlás". Most egyetlen ügyes csel segítségével rettegésben tartja a világ nagyhatalmait. Két nukleáris rakétát is sikerült megszereznie az Egyesült Államoktól. Amikkel Blofeld célja egy egyszerű zsarolás. Olyan összeget követel rendszeresen a nagyhatalmaktól, ami nem csak hogy megrengetné a világgazdasági helyzetét, de talán romba is döntené azt. A Brit titkosszolgálat lesz az, ami elsőként lép, hogy megoldja ezt a kényes ügyet. M (Edward Fox), aki az elmúlt időszakban amennyire csak tudta hanyagolta a 00-s ügynököket. Viszont most felsőbb utasításra kénytelen bevetni a 007-es James Bond-ot (Sean Connery), akinek talán ez lesz az utolsó nagy küldetése a nyugdíjazása előtt, Angliáért.

Rendező: Irvin Kershner

Főszereplők: Sean Connery, Klaus Maria Brandauer, Max von Sydow, Barbara Carrera, Kim Basinger, Bernie Casey, Alec McCowen, Edward Fox, Rowan Atkinson 

Film: krimi/akció/kaland 
Viasat Explore

MŰSORAJÁNLÓ

A kínai nagy fal Ash Dykes-szel
Az angol extrém sportoló, Ash Dykes -három világrekord felállítója -számol be legutóbbi kalandjáról, a kínai nagy fal mentén tett hatalmas 21000 kilométeres utazásáról. Miután egyedült átkelt a Góbi-sivatagon, és eligazodott Madagaszkár sűrű dzsungelében.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 197 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat