National Geographic
Jeges pokol Norvégiában I./2.
2018.01.26 02:48 - 03:36
Jeges pokol Norvégiában I./2.
norvég dokumentumfilm sorozat,2015
0.0 - 0 szavazat
(ICE ROAD RESCUE 1: CRAZY PEOPLE)

Csempészek a pácban

Amikor Hardanger havas hegyi útjain két csempész balesetet szenved, a sérült járműhöz kivonuló Bjørn Lægreid döbbenten fedezi fel, hogy mit rejt a raktér. Eközben az Oddában csapdába esett török kamion hiába vár a továbbindulásra, mert a sofőr képtelen kifizetni a Thord Paulsen által felajánlott téli gumikat, és a tetejébe kiderül, hogy még jogosítványa sincs. 

Információk: dokumentumfilm/reality 
A sorozat tartalma:
Mi történik, ha egy török kamionos hólánc nélkül vág neki Európa egyik legveszélyesebb hegyi útjának? És ha egy német autószállító nyergesvontató árokba csúszik kilenc kocsival a fedélzetén? Nos, ezekben az esetekben a sofőrök joggal érzik úgy, hogy ez itt a Jeges pokol Norvégiában... A Nat Geo nagyszabású sorozata az északi állam legjobb nehézjármű-mentői izgalmas és életveszélyes mindennapjaiba kínál egyedülálló bepillantást. Ha Önnek tetszett az Országút a pokolba, ezt a sorozatot se hagyhatja ki!

Epic Drama

MŰSORAJÁNLÓ

Archie - Cary Grant élete
Bristol 1911: miután apja elmondta az ifjú Archie Leachnek, hogy meghalt az anyja, Archie egy akrobata csoportban lel új „családra". Miután New Yorkba utazott velük bohózat előadására, Archie Hollywoodba indul, ahol megnyerő külsejével új nevet szerez, ő lesz Cary Grant - és minden jól megy egészen addig, amíg az apja váratlanul fel nem hívja...  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 197 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: The_Walking_Dead_Daryl_Dixon
4.8 - 16 szavazat