National Geographic
Jeges pokol Norvégiában I./7.
2017.11.21 10:00 - 11:00
Jeges pokol Norvégiában I./7.
norvég dokumentumfilm sorozat,2015
0.0 - 0 szavazat
(ICE ROAD RESCUE 1: THE NIGHT SHIFT)

Éjszakai műszak

Míg a sűrű hóesésben Thord a rábízott országút járhatóságának fenntartásán fáradozik, északon Jo Rogernek az erdőből érkező, fával megrakott teherautók okoznak rengeteg vesződséget. Bjørn ezalatt egy kamion mentésén dolgozik a hegyekben, de a munka vége egyre távolabb van, mert amikor egy személyautó ki akarja kerülni őket, szintén elakad a hóban. 

Információk: dokumentumfilm/reality 
A sorozat tartalma:
Mi történik, ha egy török kamionos hólánc nélkül vág neki Európa egyik legveszélyesebb hegyi útjának? És ha egy német autószállító nyergesvontató árokba csúszik kilenc kocsival a fedélzetén? Nos, ezekben az esetekben a sofőrök joggal érzik úgy, hogy ez itt a Jeges pokol Norvégiában... A Nat Geo nagyszabású sorozata az északi állam legjobb nehézjármű-mentői izgalmas és életveszélyes mindennapjaiba kínál egyedülálló bepillantást. Ha Önnek tetszett az Országút a pokolba, ezt a sorozatot se hagyhatja ki!

Spektrum Home

MŰSORAJÁNLÓ

Új Nyílt lapokkal évad a Spektrum Home-on
Új évaddal tér vissza a Spektrum Home-ra a Nyílt lapokkal, a WMN, az Örkény Színház és az AMC közös produkciója. Az első évad népszerűsége jól mutatja, hogy a digitális tartalmak térnyerése ellenére a színház világa még mindig különleges helyet foglal el az emberek szívében. A Nyílt lapokkal második évada újabb 10 résszel és 4-4 beszélgetőtárssal jelentkezik.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 197 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat