Duna TV
2018.01.27 23:20 - 2018.01.28 00:20
Képtelen történet
magyar tévéfilm, 2014
Egy pápai származású író festménye hátoldalán egy zsidó családot ábrázoló fényképet talál. A rajta lévő írásból kiderül, hogy a fotón szereplő szülők hagyták a képet fiúkra. Az író a rejtély nyomába ered, felkeresi szülővárosát, ahol újabb információkhoz jut. A legfontosabb támpont nagynénje naplója, amelyből kiderül, hogy 1944 tavaszán a zsidó orvos pár elcserélte a hat hónapos gyermeket egy menthetetlenül beteg kisfiúval, hogy biztonságban legyen az üldöztetés idején. Az író megtalálja azt az asszonyt, aki sajátja helyett felnevelte a zsidó fiúcskát, miután a szüleit elhurcolták Auschwitzba. Bár a történet főszereplője a fiú, a film cselekménye nem az ő életét követi nyomon, hanem a megmentésében részt vevők szemszögéből mutatja be a kor borzalmait.

Rendezte: Bozsogi János

Főszereplők: Bánsági Ildikó, Krizsik Alfonz, Szőcs Erika, Ács Tamás, Fodor Zsóka, Horváth Zsuzsanna, Farkas Tamás, Papp Attila, Pelsőczy László, Horváth Andor 

Film: dráma/melodráma 

HD adás!
Hallássérültek számára feliratozva!
Viasat Explore

MŰSORAJÁNLÓ

Rozsdavölgyi felújítók II. évad
A Sziklás-hegység lábainál búvik meg a világ egyik legkülönlegesebb autós közössége, amit „Rozsdavölgy" néven is ismernek; kihagyhatatlan látvány, ahogy ameddig a szem ellát, régi és elhagyott autók állnak egy hulladékudvarban négyzetkilométereket beborítva.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 197 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat