M2 / Petőfi
Kicsi a bors, de erős I./9.
2017.11.29 12:25 - 12:55
Kicsi a bors, de erős I./9.
német ifjúsági tévéfilmsorozat,1999
(DIE PFEFFERKÖRNER / THE PEPPERCORNS)

13/9. Sztárallűrök

Folytatódik a "Kicsi a bors, de erős" c. sorozat legújabb kalandjai. Aki sztár, az legyen sztár. A Sztár Ifjúsági Magazin Michael Jackson interjúra készül. Jana ugyan még csak 11 éves, de mindenképpen szeretne találkozni a nagy sztárral, aki Hamburg egyik gyártelepén forgatja videoklipjét. Nataschát is magával viszi, mint legjobb barátnőjét. Ennek Fiete nem különösebben örül, mert tekézni mentek volna. A csajok teljes extázisban, hogy láthassák Michal Jacksont, a fiúk, Fiete és Cem pedig a tekézésbe élik ki magukat. Az interjú során azonban ellopják a Sztár Magazin riporternőjének tűzpiros autóját, mert Jana és Natascha nem vigyáztak rá. No persze ki is jöhetne segítségül, mint a fiú-szakasz, azaz Fiete és Cem.

Rendezte: Klaus Wirbitzky

Főszereplők: Anna E. Herzog,Ihsan Ay,Vijessna Ferkic,Julian Paeth,Aglaja Brix,Annette Mayer,Alexander Pelz,Katharina Naumow,Jurij Schrader,Sabine Vitua,Charloette Crome 

Gyerekműsorok: ifjúsági filmek/sorozatok 

Hallássérültek számára feliratozva!
Digitális platformon eredeti hanggal is!
National Geographic

MŰSORAJÁNLÓ

A bűn kereskedői negyedik évadában feltárulnak az alvilág legsötétebb bugyrai
Hogyan működnek a világ legveszélyesebb feketepiacai? Kik ezeknek az alvilági birodalmaknak az urai és mennyit hajlandóak kockáztatni dollármilliárdokért? A népszerű „A bűn kereskedői” sorozat új évadában Mariana van Zeller a bérgyilkosoktól a majomcsempészekig, a szexuális zsarolókon át a szervkereskedőkig olyan emberekkel beszélget, akiket személyesen aligha szeretnénk megismerni. A tízrészes negyedik évad első epizódja április 5-én, pénteken 21:00-kor látható a National Geographic csatornán.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 196 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat