RTL  (RTL Klub)
2018.04.21 04:05 - 06:20
Kincsem - A Thália Színház előadása
legenda két felvonásban,2014
Az 1870-es években játszódó színdarabnak a világhírű és azóta is utolérhetetlen versenyló, aki 54 futamban indult és mindegyikben győztes lett, csak az egyik, majdnem mellékes szereplője. Jóval inkább az őt körülvevő, szorosan hozzá tartozó emberekről szól. Milyen hatással van a tulajdonos-tenyésztőre, a trénerre, a zsokéra és a lóápoló istállófiúra, továbbá a szépasszony grófnőre az, hogy életükben megjelenik az egyszeri csoda? Hogyan változtatja meg sorsukat az élő legenda? Vajon a korszak, az Osztrák-Magyar Monarchia jellegzetes figurái mennyiben méltóak a szinte hihetetlen változásra, amit a megszokott életükben egy legenda okoz? Ki mire használja, hogyan él vele, vagy fecsérli el a megismételhetetlen lehetőséget az alatt a rövid idő alatt, amíg egy égi tünemény közöttük létezik, hogy aztán sosem térjen vissza?

Rendező: Bereményi Géza

Főszereplők: Gáspár Sándor, Gubás Gabi, Mohai Tamás, Szombathy Gyula, Molnár Piroska, Pindroch Csaba, Szegezdi Róbert, Egri Bálint 

Szórakozás: színdarab 

Hallássérültek számára feliratozva!
M5

MŰSORAJÁNLÓ

A magyar jazz hete az MTVA csatornáin
A közmédia kulturális csatornája, az M5 – tekintettel a tavalyi tematikus hét sikerére – szintén rendhagyó adásokkal készül a magyar jazz hetére. JazzÜnnep 2024 – a jazz magyar hangjai címmel április 30-án 19 órától zenés show-t tűz műsorra a jazz prominens hazai képviselőivel. A Budapest Jazz Club színpadán Borbély Mihály, a Jazzation, a Budapest Ragtime Band és a Jónás Géza Quartet nyújt ízelítőt művészetéből. Szakcsi Lakatos Béláról a Máté Péter-díjas jazzénekesnő, Szőke Nikoletta mesél, Harcsa Veronika pedig a Szakcsi Rádió kulisszáit mutatja meg.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 197 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: The_Walking_Dead_Daryl_Dixon
4.8 - 16 szavazat