Galaxy 4
Kisvárosi gyilkosságok XIII./6.
2018.04.29 10:55 - 13:00
Kisvárosi gyilkosságok XIII./6.
angol krimisorozat,2010
4.2 - 117 szavazat
(MIDSOMER MURDERS)

Küzdősport

Az árva John Kinsella nyeri a középsúlyú világbajnoki bokszmeccset. Közben Midsomer egy 150 éve lejátszott, csupasz ököllel vívott meccs történelmi felidézésére készül. Gerald Farquaharson, az egykori oxfordi bokszbajnok, volt békebíró és az udvarház ura igazi sportember és közismerten nagy sportfogadó. Giles Braithwaite ügyvédnél nagy a forgalom: délután Grace Bishop hívja magához, éjszakára pedig Frank, Grace férje kér tőle időpontot, aki azonban az ügyvédet holtan találja. Másnap ő maga, ugyanolyan körülmények között veszti életét. Iris Holmant, aki Barnaby felügyelő szerint tudhat valamit, szintén holtan találják. Barnaby felügyelő önvizsgálatot tart: vajon a barátság mennyire fosztja meg tisztánlátásától?

Rendező: Jeremy Silberston

Főszereplők: John Nettles 

Sorozatok: krimi/akció/kaland 
További információ?
Kisvárosi gyilkosságok sorozat
A sorozat tartalma:
A Kisvárosi gyilkosságok egy olyan sorozat, amely napjaink Angliájának gyönyörű vidéki környezetében játszódik tele színes egyéniségekkel és intrikával. A város nem éppen átlagos lakói között találhatjuk a nyugodt és összeszedett bűnüldöző, Barnaby főfelügyelőt és fiatalabb, lassabb asszisztensét, Troy őrmestert. Összetett gyilkosságoknak kell a végére járniuk ebben a csipkefüggönyös, tökéletesre nyírt pázsitú kisvárosban, Midsomerben. Úgy tűnik ez a vidék több gyilkos pszichopatának ad otthont, mint a legrosszabb városi gettó.
SkyShowtime kiemelt

MŰSORAJÁNLÓ

Az Oppenheimer március 21-től kizárólag a SkyShowtime-on
Az Oppenheimer című kasszasiker, amely világviszonylatban 952 millió dollárt hozott a kasszáknál, és az idei év legmagasabb iparági elismeréseivel, hét Oscar®- és hét British Academy Film & Television Award (BAFTA) díjjal jutalmazták, az Oscar®-győztes Cillian Murphyvel a J. Robert Oppenheimer szerepében és Emily Blunttal a felesége, a biológus és botanikus Katherine "Kitty" Oppenheimer szerepében március 21-től kizárólag a SkyShowtime-on lesz megtekinthető.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.7 - 191 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat