Galaxy 4
Kisvárosi gyilkosságok X./6.
2024.05.04 21:00 - 23:00
Kisvárosi gyilkosságok X./6.
angol krimisorozat,2007
4.2 - 117 szavazat
(MIDSOMER MURDERS)

Az ártatlanság képe

A Madrigal család már több évtizede őrzi a fényképészet hagyományait. Ám az új technológiák megjelenésével együtt az ellentétek is feltűnnek. A digitalizálás hívei és az új irányzat követői között viszályok robbannak ki. A két táborban fura halálestek történnek. Vajon a viszály az oka? Vagy valami egészen más áll a háttérben?

Rendező: Jeremy Silberston

Főszereplők: John Nettles 

Sorozatok: krimi/akció/kaland 
További információ?
Kisvárosi gyilkosságok sorozat
A sorozat tartalma:
A Kisvárosi gyilkosságok egy olyan sorozat, amely napjaink Angliájának gyönyörű vidéki környezetében játszódik tele színes egyéniségekkel és intrikával. A város nem éppen átlagos lakói között találhatjuk a nyugodt és összeszedett bűnüldöző, Barnaby főfelügyelőt és fiatalabb, lassabb asszisztensét, Troy őrmestert. Összetett gyilkosságoknak kell a végére járniuk ebben a csipkefüggönyös, tökéletesre nyírt pázsitú kisvárosban, Midsomerben. Úgy tűnik ez a vidék több gyilkos pszichopatának ad otthont, mint a legrosszabb városi gettó.
Netflix Original

MŰSORAJÁNLÓ

Tovább kavarognak a titkok és a szenvedélyek a Bridgerton új évadában
A Bridgerton család nyolc szorosan összetartó testvére ismét visszatér, hogy szerelmet és boldogságot keressen London felső tízezerének társaságában a sorozat harmadik évadában, amely Jess Brownell vezetésével érkezik a Shondaland stúdiótól. Az új évadban Penelope Featherington (Nicola Coughlan) végre lezárja régi, meg nem valósult szerelmét Colin Bridgerton (Luke Newton) iránt, miután meghallotta, hogy Colin milyen lekicsinylően nyilatkozott róla az előző évadban.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 651 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 200 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: The_Walking_Dead_Daryl_Dixon
4.8 - 17 szavazat