M5
PREMIER
Koronás sas IV. - A Jagello-ház
2024.03.28 17:00 - 17:30
Koronás sas IV. - A Jagello-ház
lengyel tévéfilmsorozat,2023
0.0 - 0 szavazat
(KORONA KRÓLÓW. JAGIELLONOWIE)

A lázadók

A Konstanzban megválasztott pápa nyíltan támogatja a Lovangrendet a több éve húzódó vitában, ezért egy békéltető tárgyalást szerveznek a lengyel király, Litvánia nagyfejedelme és a lovagrend között. Vitautas nehéz szívvel hagyja el Vilnót, felesége, Anna nagyon beteg. Az asszony azt vizionálja, hogy Jagelló öccse kiszabadul tíz éves fogságából. Vitautas lázálomnak gondolja Anna figyelmeztetését, ám ez valóra válik. Elzbieta királyné szeretné elkísérni férjét az útra, minél több időt szeretne vele tölteni. Az asszony már tudja, betegsége nem gyógyítható. Túr, a kiskutya összehozza Hedviget és a királyné lányát.

Rendezte: Krzysztof Lukaszewicz, Lukasz Wisniewski, Tomasz Matuszczak

Főszereplők: Filip Gurlacz, Jacek Kopczynski, Julia Lukowiak, Krzysztof Olchawa, Marcin Pietowski, Marek Lis-Orlowski, Michal Chorosinski, Milena Staszuk, Radoslaw Pazura, Sebastian Skoczen, Szymon Nygard, Zaneta Homa 

Sorozatok: történelmi/kosztümös film 

HD adás!
Hallássérültek számára feliratozva!
További információ?
Koronás sas sorozat
A sorozat tartalma:
A lengyel királyok, a lengyel királyság történetét bemutató sorozat. Ármány, szerelem, háborúk során keresztül bontakozik ki Lengyelország középkori történelme.
Viasat 3

MŰSORAJÁNLÓ

Április 19-én jön a Ki vele!, a WMN és a VIASAT3 közösségi talkshowja
A VIASAT3 és a WMN közös talkshowja – amely a Show&Game gyártásában kerül képernyőre április 19-től minden péntek este 20 órakor – egy magyar fejlesztésű, bátor, szókimondó formátum, ahol együtt élvezhetjük a korlátok nélküli gondolatcsere, a konstruktív vita és a közösséghez való tartozás élményét. Minden adásban egy-egy téma áll majd a középpontban, amelyet a műsorvezetőkkel, a meghívott vendégekkel és D. Tóth Krisztával járunk körbe. A beszélgetéseket a WMN két újságírója, Csepelyi Adrienn és Krajnyik Cintia moderálják majd, akik személyes történetekkel is kapcsolódnak a témákhoz. A műsort emellett D. Tóth Kriszta videóriportja, a „Breakout Room” is színesíti, ami egy privát interjú egy, a témához kapcsolódó, különleges vendéggel. A Ki vele! tehát egy izgalmas utazásra invitál, ahol bepillantást nyerhetünk a szerkesztőség életébe.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 200 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: The_Walking_Dead_Daryl_Dixon
4.8 - 17 szavazat