Duna World
2018.03.23 11:30 - 12:50
Közjáték Vichyben
magyar tévéfilm, 1980
A II. világháború idején Vichyben az utcán a németek elfognak kilenc férfit és egy fiút. Van köztük festőművész, üzletember, villanyszerelő, pincér, katonaorvos, színész, herceg, cigány, zsidó. Egyikük sem tudja, miért zárták be, csak találgatnak. A leghihetőbb változat szerint a zsidókat deportálják németországi koncentrációs táborokba. Egyesek ezt elhiszik, mások nem. A kihallgatásra várakozva beszélgetnek a politikai helyzetről, a hitről, a náci propaganda hatásáról, a hatalomról, a logikáról, az ártatlanságról, a bűnösségről, az illúziókról, a halálról, a faji megkülönböztetésről, a közömbösségről, a reményről, a szökés lehetőségeiről, egyéni helyzetükről, életükről.

Rendezte: Hajdufy Miklós

Főszereplők: Gábor Miklós, Garas Dezső, Gonda György, Haraszin Tibor, Harkányi Endre, Kern András, Kollár Tamás, Koltai János, Kozák András, Madaras József, Pethes Csaba, Rindt Rudolf, Szilágyi István, Tándor Lajos, Tordy Géza, Velenczey István, Zoltay Miklós 

Film: dráma/melodráma 

Hallássérültek számára feliratozva!
SkyShowtime kiemelt

MŰSORAJÁNLÓ

Június 7-én érkezik Az auschwitzi tetováló a Skyshowtime-ra
A hatrészes minisorozat Heather Morris nemzetközi sikerregényén alapul, és megtörtént eseményeket dolgoz fel: Lali és Gita Sokolov történetét, akik a második világháborúban, a holokauszt idején az auschwitzi koncentrációs tábor foglyaiként találkoztak egymással.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 197 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat