Paramount Network
Különvélemény
2024.03.30 21:00 - 2024.03.31 00:15
Különvélemény
amerikai akció sci-fi,2002
4.1 - 8 szavazat
(MINORITY REPORT)

2054. Washington. Nincs többé gyilkosság, a jövő jó előre látható, és három csalhatatlan látnok víziói alapján az Igazságügyi Minisztérium elitalakulata, a Bűnmegelőző Osztag még azelőtt lecsap a bűnösökre, hogy elkövették volna tettüket. Ez az ország legfejlettebb rendőri szervezete és senki sem dolgozik érte olyan keményen, mint a vezetője, John Anderton parancsnok. Hat éve, kisfia elvesztése után csatlakozott az osztaghoz, s azóta minden energiáját annak szenteli, hogy embertársait megóvja a csapástól, melyet neki kellett elszenvednie. Mélyen hisz a rendszerben, és kételkedésre nincs is semmi oka - egészen addig, amíg maga is gyanúsítottá nem válik. Az egység vezetőjeként Anderton elsőként láthatja az álomkamra sűrű tápoldatában lebegő Pre-Cogok, gyilkosságokról szóló látomásait. A helyszín ismeretlen, az áldozat arca is, a gyilkos azonban - semmi kétség - ő maga, John Anderton, aki 36 órán belül megöl egy vadidegen embert. Anderton elindul a tökéletesen automatizált városban, hogy felderítse az ügyet. Sarkában ott lihegnek osztagának kopói, élükön legfőbb riválisával, Danny Witwer-rel és minden lépését nyomon követik a város csúcstechnológiájú figyelő rendszerei. 36 órája van, hogy tisztázza magát, és választ találjon a kérdésre, melyet hat éve próbál tudata legmélyére űzni: lehet, hogy a Pre-Cogok mégis tévednek?

Rendező: Steven Spielberg

Főszereplők: Tom Cruise, Max von Sydow, Steve Harris, Neal McDonough, Patrick Kilpatrick, Jessica Capshaw, Anna Maria Horsford 

Film: sci-fi/horror/fantasy 

Hallássérültek számára feliratozva!
További információ?
Különvélemény
SkyShowtime kiemelt

MŰSORAJÁNLÓ

Június 7-én érkezik Az auschwitzi tetováló a Skyshowtime-ra
A hatrészes minisorozat Heather Morris nemzetközi sikerregényén alapul, és megtörtént eseményeket dolgoz fel: Lali és Gita Sokolov történetét, akik a második világháborúban, a holokauszt idején az auschwitzi koncentrációs tábor foglyaiként találkoztak egymással.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 200 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: The_Walking_Dead_Daryl_Dixon
4.8 - 17 szavazat