Prime
Különvélemény 6.
2017.11.26 03:25 - 04:10
Különvélemény 6.
amerikai sorozat,2015
0.0 - 0 szavazat
(MINORITY REPORT)

Agathanak látomása támad egy régi barátjának, Bryan kislányának a haláláról. Testvérei és Vega elutaznak Fiddler's Neckre, ahol a Precrime felszámolása után élték az életüket. Dash rájön, hogy a helyi őrzők, akik fenntartják a rendet sodorják veszélybe a családot, a saját haszonszerzésük miatt.

Rendező: Mark Mylod

Főszereplők: Meagan Good, Stark Sands, Laura Regan, Nick Zano, Daniel London, Li Jun Li 

Sorozatok: sci-fi/horror/fantasy 
További információ?
Különvélemény sorozat
A sorozat tartalma:
Dash egyike azon prekogoknak, aki látomásával előre látja a jövőbeli bűncselekményeket. Egykor hárman voltak, Arthur, Agatha és Dash, akiket a rendőrség akaratuk ellenére fogvatartott és felhasznált a leendő áldozatok megmentésére. Amikor a Precrime programot beszüntették, őket is elengedték. Egy biztonságos helyen tartották őket, távol a kíváncsi szemektől, egészen mostanáig. Míg Arhur és Agatha feltűnés nélkül élnek, addig Dasht szörnyen megviselik a látomásai, és segíteni akar az áldozatoknak. Az esetek többségében Vega nyomozó vizsgálódik, de mindig csak a takarítás jut neki. Ekkor találkozik Dashel, akivel titkos egyességet kötnek, hogy sosem fedi fel a titkát, és cserébe kisegítik egymást a tragédiák megkadályozásában.
BBC Earth

MŰSORAJÁNLÓ

Emlősök
Ez a modern, bátor sorozat lenyűgöző betekintést ad egy minden korábbinál sikeresebb állatcsoport világába, ide tartozik az apró etruszk cickány és a hatalmas kék bálna is. Az emlősök megtalálhatók minden kontinensen és óceánban, a kietlen, fagyos vidékektől a legsűrűbb dzsungelekig, a legforróbb sivatagokoktól és a legsötétebb mélységekig.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.7 - 187 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat