Humor+
Mámor tábor 9.
2018.04.22 03:15 - 04:00
Mámor tábor 9.
amerikai sorozat,2013
(CAMP)

A Kis Vidra Tábor évek óta a megszokott társasággal és színvonallal várja a pihenésre és friss levegőre vágyó gyerekeket és fiatalokat. Az idei év azonban más lesz: Macket, az igazgatót nem elég, hgoy elhagyta a férje egy fiatal orosz kozmetikusért, tudomására jut, hogy Roger, a szomszédos tábor vonzó tulajdonosa kisegítené szorult anyagi helyzetéből, és felhúzna egy adótornyot a területen. Ahogy telnek a napok a táborban, a hormonszint az egekig ér, így a lelkes, a nyár minden percét alaposan megtervező lányok és fiúk nem várt kalamajkákba keverednek. Készüljünk fel egy igazi nyári kalandra!

Főszereplők: Rachel Griffiths, Rodger Corser, Juan Pablo Di Pace, Thom Green, Charles Grounds, Dena Kaplan, Charlotte Nicdao, Nikolai Nikolaeff, Tim Pocock, Lily Sullivan 

Sorozatok: humor/musical 
Direct One TV

MŰSORAJÁNLÓ

A DirecOne április ajánlatai
A hónapban a Direct One csatornán is bemutatásra kerülnek olyan népszerű sorozatok, mint a hetvenes-nyolcvanas évek nemzetközi terrorizmusának egyik központi alakjáról, Ilich Ramirez Sanchezről, a "Sakálról" szóló Carlos. Az epizódok a hidegháború korszakába repítik a nézőt, miközben rávilágítanak a politika és a terrorizmus összefonódására.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 186 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat