HBO 3
Megborulva II/4.
2018.02.24 11:40 - 12:10
Megborulva II/4.
amerikai vígjátéksorozat,2018
0.0 - 0 szavazat
(CRASHING II. EP. 04 - PORTER GOT HBO)

Pete nem tud aludni a vendégszobában, hallja, ahogy Leif szexel. Másnap, amikor átmegy hozzá, kiderül, hogy a nő, akivel együtt volt Pete exe, Jess. Miután Pete Bostonba megy, találkozik Porterrel, aki elmondja, hogy nagy lehetőséget kapott, Whitney Cummings show-jában szerepel majd, amit az HBO-val forgat. Pete és Jess együtt ebédelnek. Az exe elmondja, hogy terapeutához jár, aki azt tanácsolta, hogy a metróállomásokon kiabáljon, amikor a szerelvények érkeznek. Pete elmegy Porter felvételére.

Rendezte: Ryan McFaul

Főszereplők: Pete Holmes, Jamie Lee, Artie Lange, George Basil 

Sorozatok: humor/musical 
További információ?
Megborulva sorozat
A sorozat tartalma:
A sorozat Judd Apatow műhelyéből került ki, és semmilyen kapocs nem fűzi a hasonló című, egy évvel korábbi angol szériához. A producer-rendező mellett a másik vonzerő Pete Holmes. Az új komikus nemzedék legígéretesebb tagja amellett, hogy társproducerként és -forgatókönyvíróként is jegyzi a szériát, a főszerepet is magára vállalta. A történet egy stand-up komikusról szól, aki rájön, hogy a felesége megcsalja. Az óceánon túlra, a New York-i kollégákhoz "menekül", hogy átértékelje életét.
Az évad tartalma:
Judd Apatow és Pete Holmes sorozatát az utóbbi személyes élményei inspirálták. Az új komikus nemzedék ígéretes tagja a főszerepet is magára vállalta. A történet a stand-up komikusról szól, aki rájön, hogy a felesége megcsalja. Az óceánon túlra, a New York-i kollégákhoz "menekül", hogy átértékelje életét. Kemény leckéket kap az élettől, pontosabban a cinikus Artie Lange-től, a provokátor TJ Millertől, a jóindulatú Sarah Silvermantól és másoktól. Ennek hatására jobban megérti az élet zűrzavarát.
Arena4

MŰSORAJÁNLÓ

Hétvégén a Network4-en elstartol a MotoGP idény
Hétvégén elstartol a MotoGP, a Moto2 és a Moto3 2024-es szezonja. 21 Grand Prix vár a mezőnyre, Katarban kezdődik a versengés és november 17-én Valenciában lengetik be utoljára a kockás zászlót. A Network4 felületein a magyar rajongók az évad egyetlen fontos pillanatáról sem maradnak le. Kiderül, hogy Bagnaia zsinórban harmadszorra is megnyeri-e a vb-t és idén végre visszatér-e ez élmezőnybe a hatszoros bajnok Marc Márquez.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 197 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat