Life TV
Mi van benne valójában? I./3.
2018.03.16 15:30 - 16:05
Mi van benne valójában? I./3.
új-zélandi ismeretterjesztő sorozat, 2013
(WHAT'S REALLY IN OUR FOOD?)

Ebben a sorozatban arra keressük a választ, hogy azok a mindennapi betevők, melyeket magunkhoz veszünk, vajon honnan jönnek, miként készülnek. Lerántjuk a leplet a tudományos tévhitekről, teszteljük az összetevőket, valamint segítünk eligazodni az értelmezhetetlen címkék útvesztőjében.

Szakértőink segítségével igyekszünk bemutatni az egyszerűbb értelmezését azoknak a túlbonyolított listáknak, amik egy-egy tömeggyártású étel összetevőit sorolják fel, továbbá olyan, mindennapos háztartási cikkek lenyűgöző előállítási folyamatával szeretnénk megismertetni a nézőt, mint a jégkrém, a sör, a rizs, valamint a tészta. Minden részben kérdésekre keressük a választ, például a bemutatott élelmiszer vajon elegendő tápanyagot biztosít számunkra? Van esetleg valamilyen egészségügyi kockázata az elfogyasztásának? Mennyi a túl sok? Amennyiben tényleg igaz az a mondás, hogy az vagy, amit megeszel, akkor valójában mi is az amit megeszünk? 

Információk: dokumentumfilm/reality 
Viasat Explore

MŰSORAJÁNLÓ

Parti őrség SOS
Dokumentumfilm sorozat követi a Királyi Tengerészeti és Partvédelmi Ügynökség (MCA) mögötti kivételes embereket; kizárólagos hozzáférés és 12 hónap állt rendelkezésre az elkészítéshez; követjük a több csapatból álló szervezetet az szerte az UK területén, a merész kutatásoktól a mentőhelikopteres eseteken át egészen a végzetes bűnügyi tengeri vizsgálatokig.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 186 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat