Duck TV
2018.03.19 09:51 - 10:03
Monika és Rudy 2, Boldog Birodalom, Zack és Ziggy
Monika és Rudy 2:

Monika és Rudy a ritmusok világába kalauzolja el a kis nézőket. A sorozat epizódjaiban különböző állatokkal találkoznak, melyek mozgása mutatja számukra a ritmusokat. Tartsatok velük, s tapsoljatok, ugráljatok, kopogjatok ti is a ritmusokat követve.

Boldog Birodalom:

A Bundás barátok sorozat nyuszijainak újabb kaladjai. Ezúttal Sári a gyönyörű hercegnő, Nati a bátor herceg. Őket segíti egy gondoskodó mókus-szakács, egy rettenthetelen süni-lovag, és egy leleményes varázsló-maci.

Zack és Ziggy:

A Zack és Ziggy egy kisfiú és az ő hűséges kiskutyájának kalandjain keresztül a gyermekek méret és forma észlelési készségét fejleszti. Főhőseink játék közben összehasonlítják, csoportosítják és méretük szerint sorba rendezik a különböző tárgyakat. 

Gyerekműsorok: kisgyerekeknek 
SkyShowtime kiemelt

MŰSORAJÁNLÓ

A Ted – Set MacFarlane díjnyertes eseménysorozata – február 22-én érkezik a SkyShowtime-ra.
A Ted-filmek előzménysorozatában 1993-at írunk, amikor Ted, a játékmaci (Seth MacFarlane) népszerűsége leáldozott. Jelenleg újra otthon, a massachusettsi Framinghamben él legjobb barátjával, a 16 éves John Bennettel (Max Burkholder), John szüleivel, Mattyvel és Susannel (Scott Grimes és Alanna Ubach), valamint unokatestvérével, Blaire-rel (Giorgia Whigham). Lehet, hogy Ted rossz hatással van Johnra, de egyúttal hűséges társ is, aki tűzbe menne a barátjáért.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.7 - 187 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat