Galaxy 4
Murdoch nyomozó rejtélyei III./7.
2018.04.28 17:00 - 18:00
Murdoch nyomozó rejtélyei III./7.
angol-kanadai krimisorozat,2007
4.2 - 61 szavazat
(MURDOCH MYSTERIES)

Gyilkosság a cirkuszban

Murdoch nyomozó ezúttal egy érdekes ügybe keveredik bele, mikor az egyik cirkuszi állatidomárt, Kitty Walkert holtan találják. Minden jel arra utal, hogy a tigris támadta meg, melyet épp idomított. A cirkusz gyorsan el akar menni a városból, de a nyomozó letartóztatja az ott dolgozókat, így a kapitányság hamarosan megtelik különféle mutatványosokkal. A jelek egészen addig balesetre utalnak, míg Dr. Ogden fel nem feledzi a boncolásnál, hogy az állatot kiéheztették, Kittyt pedig nem a tigris ölhette meg, hanem elvágták a torkát. Közben az egyik cirkuszi rab meghal a cellában, így a nyomozónak egyszerre két ügyet kell megoldania...

Rendező: Don McBrearty, John L'Ecuyer, Shawn Alex Thompson

Főszereplők: Yannick Bisson, Thomas Craig, Helene Joy, Jonny Harris 

Sorozatok: krimi/akció/kaland 
A sorozat tartalma:
Az 1890-es évek Torontójában játszódik a magával ragadó kosztümös angol-kanadai krimisorozat, a Murdoch nyomozó rejtélyei. Főszereplője William Murdoch a fiatal nyomozó, aki egy sor igazi kihívást jelentő, hátborzongató gyilkosságot derít fel olyan, korát megelőző törvényszéki módszerekkel, mint az ujjlenyomat vizsgálat vagy a nyomelemzés. Szinte természetfeletti ösztönökkel rendelkezik, minden elmélete egy-egy megérzésből fakad. A meglepő ötletei és a szokványostól merőben eltérő megközelítései gyakran találnak gúnyos és kétkedő fogadtatásra.
M4 Sport

MŰSORAJÁNLÓ

A közmédia közvetíti a magyar kézilabda-válogatottak olimpiai selejtezőit
Hosszas tárgyalássorozat után az MTVA szerezte meg a férfi és a női kézilabda-válogatott olimpiai selejtező tornájának közvetítési jogait. Az M4 Sport, az m4sport.hu, valamint a Kossuth Rádió által is élőben közvetített mérkőzéseket az erdélyi és felvidéki nézők is láthatják. A férfiak március 14-én kezdenek Tunézia ellen Tatabányán; Norvégia és Portugália még a csoport tagjai. A nők áprilisban, Debrecenben küzdenek majd a kvótákért Kamerunnal, Svédországgal és Japánnal. Mindkét négyesből az első két helyezett jut ki Párizsba.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 197 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat