Story 4
Murdoch nyomozó rejtélyei IX./6.
2018.04.24 19:55 - 21:00
Murdoch nyomozó rejtélyei IX./6.
angol-kanadai krimisorozat,2015
4.2 - 61 szavazat
(MURDOCH MYSTERIES)

Arthur Slauson tanácsost letartóztatják részeg verekedés miatt. A börtönben tölti az éjszakát, de amikor Crabtree tizedes kinyitja a cella ajtaját, a férfit holtan találja. Dr. Ogden és az asszisztense Rebecca James úgy találták, hogy a halál oka valamilyen alkoholos folyadék, amit az áldozat lenyelt. Az alkoholtilalom mindenkinek ott jár az eszében, főleg most, hogy az amerikai aktivista Carrie Nation Torontoban mond beszédet és Brackenreid felügyelő sajnálatára náluk szállt meg. Ami a gyilkosságot illeti, Slauson az alakoholtilalom ellen volt, és nem kevesen akarták, hogy eltűnjön a képből....

Rendező: Laurie Lynd

Főszereplők: Yannick Bisson, Thomas Craig, Helene Joy, Jonny Harris 

Sorozatok: krimi/akció/kaland 
A sorozat tartalma:
Az 1890-es évek Torontójában játszódik a magával ragadó kosztümös angol-kanadai krimisorozat, a Murdoch nyomozó rejtélyei. Főszereplője William Murdoch a fiatal nyomozó, aki egy sor igazi kihívást jelentő, hátborzongató gyilkosságot derít fel olyan, korát megelőző törvényszéki módszerekkel, mint az ujjlenyomat vizsgálat vagy a nyomelemzés. Szinte természetfeletti ösztönökkel rendelkezik, minden elmélete egy-egy megérzésből fakad. A meglepő ötletei és a szokványostól merőben eltérő megközelítései gyakran találnak gúnyos és kétkedő fogadtatásra.
History

MŰSORAJÁNLÓ

Hitler szolgálólányai
Ez a sorozat a Harmadik Birodalomban élő nők szerepét vizsgálja női kortársaik szemüvegén keresztül, akik a német társadalomban minden szempontból aktív szereplők voltak. A második világháború történetében ritkán hallunk a nőknek a náci Németország felemelkedésében és a végrehajtásban betöltött szerepéről. Amennyiben mégis, akkor a Harmadik Birodalom nőit többnyire passzív háztartásbeliként ábrázolják, akiknek meghatározott, másodlagos szerepe volt a náci projektben. A valóság azonban ennél sokkal összetettebb és sötétebb.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 197 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: The_Walking_Dead_Daryl_Dixon
4.8 - 16 szavazat