Prime
NCIS: Los Angeles VII./9.
2017.12.21 20:00 - 21:00
NCIS: Los Angeles VII./9.
amerikai akció-krimisorozat,2009-2012
4.1 - 27 szavazat
(NCIS: LOS ANGELES)

Disszidensek

Egy baleset helyszínén egy cetlit találnak, amire valaki egy ISIS terrorista nevét írta fel. Nem sokkal később egy fitalan lány eltűnéséből arra gyanakszanak, hogy az ISIS emberei lányokat toboroznak, hogy eladva őket iszlám terrorista mennyasszonyként, utónemzedéket neveljenek. Az NCIS feladata, hogy minél gyorsabban megtalálja az összekötő embert, és a lányt.

Főszereplők: Chris O'Donnell, LL Cool J, Linda Hunt, Adam Jamal Craig, Peter Cambor, Daniela Ruah, Barrett Foa 

Sorozatok: krimi/akció/kaland 
További információ?
NCIS: Los Angeles sorozat
A sorozat tartalma:
A Los Angelesben működő, különleges ügynökökből álló csapattal már megismerkedhettünk az NCIS című sorozat korábbi epizódjaiban. Amikor is Callen ügynök a tapasztalatával és tudásával segítette a tengerészeti nyomozók egyik munkáját. Ezúttal azonban a csapat többi tagjának életébe is betekintést nyerhetünk, miközben versenyt futnak az idővel, hogy a végére járjanak a komoly szakértelmet igénylő ügyeknek...
Viasat 3

MŰSORAJÁNLÓ

Április 19-én jön a Ki vele!, a WMN és a VIASAT3 közösségi talkshowja
A VIASAT3 és a WMN közös talkshowja – amely a Show&Game gyártásában kerül képernyőre április 19-től minden péntek este 20 órakor – egy magyar fejlesztésű, bátor, szókimondó formátum, ahol együtt élvezhetjük a korlátok nélküli gondolatcsere, a konstruktív vita és a közösséghez való tartozás élményét. Minden adásban egy-egy téma áll majd a középpontban, amelyet a műsorvezetőkkel, a meghívott vendégekkel és D. Tóth Krisztával járunk körbe. A beszélgetéseket a WMN két újságírója, Csepelyi Adrienn és Krajnyik Cintia moderálják majd, akik személyes történetekkel is kapcsolódnak a témákhoz. A műsort emellett D. Tóth Kriszta videóriportja, a „Breakout Room” is színesíti, ami egy privát interjú egy, a témához kapcsolódó, különleges vendéggel. A Ki vele! tehát egy izgalmas utazásra invitál, ahol bepillantást nyerhetünk a szerkesztőség életébe.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 197 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: The_Walking_Dead_Daryl_Dixon
4.8 - 16 szavazat