HBO 3
Nagy Katalin - A kezdetek II/1.
2024.05.09 21:40 - 22:30
Nagy Katalin - A kezdetek II/1.
angol drámasorozat,2021
5.0 - 1 szavazat
(THE GREAT II. EP. 01 - HEADS IT'S ME)

A 2. évadban Katalin végre elfoglalja az orosz trónt. Ha eddig úgy gondolta, hogy a férje ellen végrehajtott puccs nehéz volt, most ráébred, hogy semmi volt ahhoz képest, hogy felszabadítson egy olyan országot, amely nem akar szabadságot.

Rendezte: Colin Bucksey

Főszereplők: Elle Fanning, Nicholas Hoult, Phoebe Fox, Sacha Dhawan, Charity Wakefield 

Sorozatok: dráma/melodráma 
A sorozat tartalma:
Tony McNamara jegyzi ezt a műfajok határán egyensúlyozó sorozatot, melynek főhőse Nagy Katalin cárnő. A széria a 18. századi Oroszországba repít, hogy elmeséljen egy szórakoztató és anakronisztikus fikciót egy idealista fiatal lányról, aki Oroszországba érkezik, hogy elrendezett házasságra lépjen a szeszélyes Péter cárral. Katalin szeretetet és a napsütést remél, ám egy veszélyes, romlott, elmaradott világba csöppen, amelyen szándékában áll változtatni. Csak annyit kell tennie, hogy megöli a férjét, megfosztja hatalmától az egyházat, leszereli a katonaságot, és a bíróságot a maga oldalára állítja. Modern történet a múltról, amely emléket állít annak a sok-sok szerepnek, amelyet Katalin életében játszott, mint szerető, tanár, uralkodó, barát és harcos.
Az évad tartalma:
Katalin úgy dönt, hogy a születésnapján lép elő az államcsínnyel. Pétert nem olyan könnyű legyőzni, és biztosítékként túszul ejti Leót. Hogy visszaszerezze rangját, Marial elárulja Katalint, és elmondja Péternek, hogy terhes.
Egyéb epizódok
Netflix Original

MŰSORAJÁNLÓ

Tovább kavarognak a titkok és a szenvedélyek a Bridgerton új évadában
A Bridgerton család nyolc szorosan összetartó testvére ismét visszatér, hogy szerelmet és boldogságot keressen London felső tízezerének társaságában a sorozat harmadik évadában, amely Jess Brownell vezetésével érkezik a Shondaland stúdiótól. Az új évadban Penelope Featherington (Nicola Coughlan) végre lezárja régi, meg nem valósult szerelmét Colin Bridgerton (Luke Newton) iránt, miután meghallotta, hogy Colin milyen lekicsinylően nyilatkozott róla az előző évadban.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 651 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 200 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 91 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: The_Walking_Dead_Daryl_Dixon
4.8 - 17 szavazat