M2 / Petőfi
Nálatok, laknak állatok? III.
2018.02.20 12:25 - 12:55
Nálatok, laknak állatok? III.
német családi filmsorozat,2013
(AUSGESETZT)

A kóborkutya

A Singer-család útközben megáll Waldau mellett, és Liv az Olaszországban talált kóbor kutyájával a Grieshaber-tanyán kér vizet, ahol rögtön összebarátkozik Paulinával. Liv édesapjával és annak barátnőjével (Yasmin) nyaralt, aki nem szívlelte sem a kutyát, sem a kislányt. Elhatározza, hogy megszabadul a kutyától. Amikor útközben a kislány aludt, pisilni vitte a kutyát az erdőbe, ahol kikötötte egy útjelző táblához, majd azt hazudta, hogy a kutya megszökött tőle. Amikor Liv felébredt és nem találta a kutyáját, rávette az édesapját, hogy menjenek vissza megkeresni. Így kerültek vissza a Grieshaber tanyára, ahol Paulina, Nelly és Pawel segítettek megkeresni és visszaszerezni Pinokkiót. Közben Annette tudomást szerez arról, hogy az iskola teteje beázik. Mivel Vinzenz-cel nem jut dűlőre, maga lát neki a tető megjavításának.

Rendező: Frauke Thielecke

Főszereplők: Jule-Marleen Schuck, Moritz Knapp, Tabea Hug, Floriane Daniel, Heikko Deutschmann, Susanne Schnapp, Michael Sideris, Jule-Marleen Schuck, Moritz Knapp, Tabea Hug, Sanne Schnapp, Michael Sideris 

Sorozatok: családi filmek 

HD adás!
Hallássérültek számára feliratozva!
Spektrum

MŰSORAJÁNLÓ

Véreskezű diktátorok, környezetvédelem és LEGO a Spektrumon márciusban
Márciusban a Spektrumon a 20. századi diktátorok, a náci Németország és a nyugati világ politikáját meghatározó férfiak kerülnek főszerepbe, de a nézők többet tudhatnak meg az Antarktisz világáról, a kétezres évek égető kérdéséről, a klímaváltozásról, vagy követhetik a LEGO Masters brit és amerikai versenyzői kalandjait is.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 197 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat