Cool
New Amsterdam - Vészhelyzet New Yorkban III./10.
2024.05.08 06:55 - 07:55
New Amsterdam - Vészhelyzet New Yorkban III./10.
amerikai filmsorozat,2021
4.6 - 18 szavazat
(NEW AMSTERDAM 3 - RADICAL)

Radikális

Jane Munsee professzor megtagadja a kezelést arra hivatkozva, hogy a New Amsterdam személyesíti meg mindazt a bűnt, amit az ősei, a lenape indiánok ellen elkövettek. Agnes kétségbeesik, amikor rájön, hogy milyen rossz döntést hozott Dr. Lyn Malvo felvételével, aki legendás a szakmában, ám teljesen szétzilálja a rendszert, ha még egy napig marad. Sharpe hamar rájön, hogy Malvo mekkora fenyegetést jelent a kórház és a betegek számára, ezért támogatja Agnest abban, hogy radikálisan oldja meg a problémát. Max legújabb küldetésének tekinti, hogy átneveztesse a kórházat Lenapehokingra.

Rendező: Darnell Martin

Főszereplők: Ryan Eggold, Freema Agyeman, Janet Montgomery, Jocko Sims, Tyler Labine, Shiva Kalaiselvan, Debra Monk, Megan Byrne, Christine Chang, Alejandro Hernandez, Zabryna Guevera 

Sorozatok: dráma/melodráma 
További információ?
New Amsterdam sorozat
A sorozat tartalma:
Az Amerika legrégebbi közkórháza által inspirált új és igen különleges orvosi sorozat a briliáns elméjű és elbűvölő Dr. Max Goodwin, az intézet legújabb orvos igazgatójának történetét követi végig, amint megpróbálja lebontani a bürokráciát, és igyekszik magas színvonalú szolgáltatásokat nyújtani. De hogyan tudná ő ezt végigvinni? Nos, az orvosok és a személyzet számára ez a törekvés egyáltalán nem újdonság. Az ellentmondást nem tűrő Dr. Goodwin kénytelen teljesen felforgatni a jelenlegi állapotokat, és bebizonyítani, hogy semmi sem akadályozhatja meg abban, hogy új életet leheljen ebbe a munkaerőhiánnyal küszködő és nem sokra tartott kórházba - amely az egyetlen a világon, ahol képesek egyetlen helyen kezelni ebolás betegeket, a Rikers-szigetről származó rabokat és az Egyesült Államok elnökét -, és visszaadja régi dicsőségét, amely miatt annak idején "felkerült a térképre".
Az évad tartalma:
A pandémia új kihívások elé állítja a New Amsterdam dolgozóit, akik több kollégát is elvesztettek a járvány miatt. Max kénytelen nélkülözni Kapoort, és az osztálya élére ideiglenesen kinevezi a szinte kezdő, ugyanakkor zseniális orvost, Dr. Agnes Kaót. A karantén, a maszk, a rendszeres készlethiány és a tömeges megbetegedések összeomlással fenyegetik a kórház működését.
Egyéb epizódok
Epic Drama

MŰSORAJÁNLÓ

Archie - Cary Grant élete
Bristol 1911: miután apja elmondta az ifjú Archie Leachnek, hogy meghalt az anyja, Archie egy akrobata csoportban lel új „családra". Miután New Yorkba utazott velük bohózat előadására, Archie Hollywoodba indul, ahol megnyerő külsejével új nevet szerez, ő lesz Cary Grant - és minden jól megy egészen addig, amíg az apja váratlanul fel nem hívja...  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 651 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 200 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 91 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: The_Walking_Dead_Daryl_Dixon
4.8 - 17 szavazat