Izaura TV
Nők, ha futnak
2024.05.05 07:00 - 09:00
Nők, ha futnak
cseh vígjáték,2019
(ZENY V BEHU / WOMEN ON THE RUN)

Věrának csodás élete volt Jindřich mellett, ezért eltökélte, teljesíti férje utolsó kívánságát - lefutja a maratont. Három lány anyjaként ebben nem lát semmi problémát. Szépen beosztják a távot és családi stafétaként teljesítik azt. Igaz, hogy eddig senki nem futott, még a villamos után sem, de az indulásig rengeteg idejük van, a fiatal edző, Vojta pedig nagyszerű edzéstervet állított össze. Csak el kell kezdeni! A lányok nincsenek oda az ötletért, mert egészen más gondjaik vannak. A legidősebb Marcela három fia balhéit próbálja menedzselni, a gyermekek apja viszont húsz év után sem képes megkérni a kezét. A középső Bára gyermekre vágyik, de még nem talált rá az igazira. A legfiatalabbnak, Kateřinának ugyan van hódolója, de már nős. Így anyukának minden erejét össze kell szedni, hogy a családi stafétát rajtvonalhoz állítsa.

Rendezte: Martin Horský

Főszereplők: Zlata Adamovská, Jenovéfa Boková, Martin Hofmann, Tereza Kostková, David Kraus, Veronika Kubařová, Ondřej Malý, doki), Petr Vondrácek, Bolek Polivka, Vladimír Polívka, Ondřej Vetchý 

Film: humor/musical 
ID

MŰSORAJÁNLÓ

Nick és Aaron Carter: Bukott bálványok - májusban az ID-n és a Maxon
A vezető bűnügyi tévécsatorna, az Investigation Discovery bejelentette a Nick és Aaron Carter: Bukott bálványok című négyrészes dokumentumsorozatot, amely Nick és Aaron Carter életébe nyújt bepillantást. A dokumentumsorozat az 1990-es évek végi és 2000-es évek eleji hihetetlen népszerűségüktől kezdve egészen a címlapokra kerülő, közelmúltbeli nehézségeikig fellebbenti a fátylat a Carter család terhelt dinamikájáról és a gyorsan megszerzett hírnév sötét oldaláról.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 652 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 200 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 91 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: The_Walking_Dead_Daryl_Dixon
4.8 - 17 szavazat