Galaxy 4
Oxfordi gyilkosságok VIII./2.
2024.04.19 09:50 - 11:45
Oxfordi gyilkosságok VIII./2.
angol drámasorozat,2021
4.5 - 180 szavazat
(ENDEAVOUR - SCHERZO)

Scherzo

1971 nyarát írjuk. Endeavour és csapata megbízást kap, hogy egy taxisofőr meggyilkolása ügyében nyomozzon Oxford külvárosában. Eközben Endeavour vendéget fogad otthonában, aki a múltja egy olyan részére emlékezteti, amit mihamarabb felejteni próbál.

Főszereplők: Shaun Evans, Roger Allam, Anton Lesser, Sean Rigby, Jack Laskey 

Sorozatok: dráma/melodráma 
További információ?
Oxfordi gyilkosságok sorozat
Inkább máskor?
06.07 09:50 Galaxy 4 (HD)
A sorozat tartalma:
Az 1960-as években játszódó sorozat Endeavour Morse-ot követi korai éveiben rendőrként. Morse részt vesz egy sor nyomozásban Oxfordban partnere, Fred Thursday detektívfelügyelő mellett.

Az évad tartalma:
Alig kezdődött el az 1971-es év, de hőseinket még mindig az elmúlt év eseményei sújtják. Endeavour küzdelme belső démonjaival eléri a tetőfokát, amit az is súlyosbít, hogy az elvesztett szerelmet és a bűntudatot nem tudja kiverni a fejéből; eközben a csapat újra a sűrűjében találja magát, amikor IRA fenyegetésekkel, taxisok és nudisták elleni támadásokkal, és egy olyan különös esettel kell szembenézniük, hogy azt hihetnénk a csapat egy horrorfilm forgatására keveredett... Az év vége előtt Endeavour és Thursday kapcsolatát újabb feszültség árnyékolja, amikor Thursday olyan információkat birtokába jut, amelyek bizonyítják, hogy Endeavour a problémái miatt elszalasztott egy fontos nyomot egy ügyben, de amikor Endeavour reménytelen helyzetbe kerül, Thursday versenyt fut az idővel, hogy megmentse őt.
Egyéb epizódok
Spektrum

MŰSORAJÁNLÓ

Egy hét a holnapért a Spektrumon
Magyarországon 1990 óta április 22. a Föld napja, de maga a világnap már több mint 50 éve létezik. A világnap apropójából a Spektrum április 22-től kezdődően egész héten kiemelt figyelmet szentel az olyan műsoroknak, melyek a természet védelmét helyezik középpontba. Az adások körbejárják az emberi tevékenység környezetre gyakorolt hatását: lesz szó környezeti katasztrófákról, járványokról, a jelenlegi életmód fenntarthatóságáról, de a klímakatasztrófát segítő tudományos álláspontokról is többet tudhat meg a néző.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 651 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 200 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: The_Walking_Dead_Daryl_Dixon
4.8 - 17 szavazat