Galaxy 4
Oxfordi gyilkosságok VIII./3.
2024.04.23 05:45 - 07:45
Oxfordi gyilkosságok VIII./3.
angol drámasorozat,2021
4.5 - 180 szavazat
(ENDEAVOUR - TERMINUS)

Végállomás

A nyomozócsapat egy főiskolai dékán erőszakos és különös halálának ügyében nyomoz; amikor Thursday váratlan felfedezést tesz, Endeavour nyomozó munkája kerül veszélybe...

Főszereplők: Shaun Evans, Roger Allam, Anton Lesser, Sean Rigby, Jack Laskey 

ism. 
Sorozatok: dráma/melodráma 
További információ?
Oxfordi gyilkosságok sorozat
A sorozat tartalma:
Az 1960-as években játszódó sorozat Endeavour Morse-ot követi korai éveiben rendőrként. Morse részt vesz egy sor nyomozásban Oxfordban partnere, Fred Thursday detektívfelügyelő mellett.

Az évad tartalma:
Alig kezdődött el az 1971-es év, de hőseinket még mindig az elmúlt év eseményei sújtják. Endeavour küzdelme belső démonjaival eléri a tetőfokát, amit az is súlyosbít, hogy az elvesztett szerelmet és a bűntudatot nem tudja kiverni a fejéből; eközben a csapat újra a sűrűjében találja magát, amikor IRA fenyegetésekkel, taxisok és nudisták elleni támadásokkal, és egy olyan különös esettel kell szembenézniük, hogy azt hihetnénk a csapat egy horrorfilm forgatására keveredett... Az év vége előtt Endeavour és Thursday kapcsolatát újabb feszültség árnyékolja, amikor Thursday olyan információkat birtokába jut, amelyek bizonyítják, hogy Endeavour a problémái miatt elszalasztott egy fontos nyomot egy ügyben, de amikor Endeavour reménytelen helyzetbe kerül, Thursday versenyt fut az idővel, hogy megmentse őt.
Egyéb epizódok
Viasat Explore

MŰSORAJÁNLÓ

Parti őrség SOS
Dokumentumfilm sorozat követi a Királyi Tengerészeti és Partvédelmi Ügynökség (MCA) mögötti kivételes embereket; kizárólagos hozzáférés és 12 hónap állt rendelkezésre az elkészítéshez; követjük a több csapatból álló szervezetet az szerte az UK területén, a merész kutatásoktól a mentőhelikopteres eseteken át egészen a végzetes bűnügyi tengeri vizsgálatokig.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 651 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 200 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 91 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: The_Walking_Dead_Daryl_Dixon
4.8 - 17 szavazat