Ozone TV
2017.10.01 11:10 - 12:10
OzoneUtazás: Indonézia 1.
magyar dokumentum film,2017
Indonézia a világ leghosszabb szigetcsoportján nyúlik el és 18 100 sziget alkotja. A Föld 4. legnépesebb országa, egy élet is kevés lenne hozzá, hogy minden szegletét megismerjük. Bárány Róbert és operatőr kollégája mégis tett rá egy kísérletet, hogy belemásszon a délkelet-ázsiai ország lelkébe, és megismertesse a nézőkkel ezt a hihetetlenül sokszínű, és egzotikus vidéket. Szumátra, Jáva és Bali- spontán kalandozások a csodás szigetvilágban.

Okosváros koncepció, gigantikus városfejlesztések, vöröslámpás- bűnös negyedből szabadidőpark, Mata Hari, kannibalizmus, kalózok, gyönyörű tengerpartok, a világ legdrágább kávéja, szultánok, jávaiak, batakok, malájok, pápuák, balinézek, hollandok, kínaiak és megannyi más színes-szagos élmény és döbbenetes tény a múltból, a jelenből és a jövőből. Az OzoneUtazás két részben fogja megmutatni ezt a varázslatos, mosolyokkal teli országot, mert egy adás, ehhez kevés volna.  

Tudomány: turizmus/utazás 
Viasat History

MŰSORAJÁNLÓ

Műsorblokk: Róma vagy Egyiptom
Titánok küzdelmének lehetünk tanúi, ahogy az ókori Egyiptom és Róma verseng a Viasat History műsorán! Mindkét kor hatott mai világunkra; az egyiptomiak kiemelkedő matematikusok voltak, terület-és térfogatszámítási elveiket ma is használjuk; és a rómaiak nélkül nem lenne ilyen út-és vízvezeték rendszerünk.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.7 - 191 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat