Max 4
Parányi varázslat 4.
2024.05.05 15:00 - 16:00
Parányi varázslat 4.
romantikus vígjátéksorozat,2015
4.7 - 6 szavazat
(GOOD WITCH)

A helyes lépés

Cassie unokatestvére Abigail visszatér a városba és gonoszkodó viselkedése teljesen megbolondítja és magával ragadja Samet és Gracet, ami Cassienek nagyon nem tetszik. Cassie, ellenkezése ellenére megígéri Ryannak, hogy úgy tesz, mintha a barátnője lenne, hogy féltékennyé tegyék a barátnőjét. De bonyolítja a helyzetet, amikor Sam meglátja őket, amint csókolóznak....

Rendező: Craig Pryce

Főszereplők: Catherine Bell, James Denton, Bailee Madison, Rhys Matthew Bond 

Sorozatok: humor/musical 
További információ?
Parányi varázslat sorozat
A sorozat tartalma:
Új lakó költözik Cassie szomszédságába, Dr. Sam Radford és fia, Nick. Nehezen veszik fel Middleton ritmusát ezért Cassie és Grace egy kis varázslattal segít nekik. Ismerős arcok is visszatérnek: Brandon és Lori, Derek a rendőrfőnök és a polgármester Martha, akik mind tanácsért és útmutatásért fordulnak Cassiehez, amelyek néha titokzatos módon érkeznek. Cassie barátja Stephanie, a Bistro kávézó tulajdonosa, Ryan a város ingatlanügynöke és Cassie legjobb barátja Anthony mind segítenek majd a Nightingale családnak átvészelni a nehéz időket, és figyelemmel követik, ahogy új barátságok alakulnak ki. Cassie és Grace varázslata megérinti Middleton városka minden lakójának életét.
Egyéb epizódok
Netflix Original

MŰSORAJÁNLÓ

Jenifer Lopez az Atlas című sci-fi akciófilmmel tér vissza a Netflixre
Készüljön fel egy izgalmas űrutazásra Jennifer Lopez-szel az új Netflix sci-fi, az Atlas fedélzetén, ami május 24.-én debütál a streaming platformon. Az Atlas című filmben Lopez Atlas Shepherd szerepében tűnik fel, egy briliáns, de embergyűlölő adatelemzőként, aki mélyen bizalmatlan a mesterséges intelligenciával szemben.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 652 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 200 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 91 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: The_Walking_Dead_Daryl_Dixon
4.8 - 17 szavazat