TV2
Paula és Paulina 101.
2018.01.25 14:45 - 15:45
Paula és Paulina 101.
mexikói filmsorozat,1998
3.9 - 13 szavazat
(LA USURPADORA)

Estefania inkább fizet Willynek, aki úgy dönt, hogy Paula nélkül is bosszút áll a Bracho családon. Paulina közli Piedad mamával, hogy nem maradhat a családdal, és hogy feleségül megy Serrano ügyvédhez. Willyt feljelenti a rendőrségen a bűntársa, de nem tudják megakadályozni a tragédiát. Estefania túl sok nyugtatót vesz be, újabb gondot okozva a családnak. Willy elmondja a feleségének, hogy ki az anyja. Paulina és Serrano készülnek a polgári esküvőjükre.

Főszereplők: Gabriela Spanic, Fernando Colunga, Alejandro Ruiz, Sergio Guerrero, Enrique Lizalde, Dominika Paleta, Giovan Ramos 

Sorozatok: dráma/melodráma 

Hallássérültek számára feliratozva!
További információ?
Paula és Paulina sorozat
A sorozat tartalma:
Paulina szegénységben él Cancunban. Paula Bracho viszont Cancunba menekül gazdag családja elől, hogy szórakozhasson. Nem tudnak egymásról, míg egy este Paula megpillantja Paulinát. A találkozás után megdöbbentő tervet eszel ki. Eközben férje, Carlos Daniel, két kisgyermeke, sógornője, Estefanía, annak férje, és Piedad, az iszákos nagymama - mind-mind - másképpen vélekedik Paula távollétéről.
Egyéb epizódok
Viasat Explore

MŰSORAJÁNLÓ

A kínai nagy fal Ash Dykes-szel
Az angol extrém sportoló, Ash Dykes -három világrekord felállítója -számol be legutóbbi kalandjáról, a kínai nagy fal mentén tett hatalmas 21000 kilométeres utazásáról. Miután egyedült átkelt a Góbi-sivatagon, és eligazodott Madagaszkár sűrű dzsungelében.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 197 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat